Undervisningsform

På alle moduler foregår undervisningen på følgende vis:

Alt materiale frigives online, i digital form. Dette foregår via platformen "Simplero", som danner rammerne for vores digitale samlingssted. Du modtager login mm. dertil ved tilmelding.

Som del af materialet finder du online undervisningsmoduler, inkl. øvelser, handsouts, journaler, kostanvisninger og kompendier mm., sammensat og tilpasset til det enkelte modul. Undervisningen kan inkludere lektier, tests og opgaveskrivning.

Undervisningen består af en blanding mellem teori, øvelser, udfordringer, supervision og opklarende spørgsmål. På den måde får du teorien og værktøjerne helt ind under huden.

Undervisningen er optaget og tilgås online, således at du kan se og gense den, når det passer dig. På den måde er uddannelsen mulig at tilpasse din (nok travle) hverdag.

Du vil få mulighed for at deltage i vores online klasselokale, hvor du kan stille spørgsmål og netværke med de andre deltagere.

På udvalgte moduler indgår der online livesessioner. Disse kan du deltage i live. Er du forhindret, bliver disse livesessioner dog også optaget og uploadet til modulet, således at du kan se og/eller gense det, når det passer dig. 

Vælger du at tage den fulde Hormonterapeut Uddannelse, afsluttes denne med et Certificeringsmodul. 

På Certificeringsmodulet kommer du igennem en praktikperiode, hvor du skal afholde klientkonsultationer under supervision af Caroline og uddannelsesteamet.

På den måde får du muligheden for at få prøvet al din teoretiske viden af i praksis – og muligvis samtidig opbygge din klientdatabase.

HTU Introduktion til hormonterapi anatomi urter

Hvis du er klar til at tage dit arbejdsliv til næste niveau, så vil vi glæde os til at have dig som studerende hos os.

 

PRAKTISK

  • Hvert modul frigives på nævnte datoer, sådan at du modtager adgang til modulets pensum og undervisning.
  • Evt. livesessioner (som indgår på udvalgte moduler) afholdes i slutningen af hvert modul. 
  • Deltagelsesform v. undervisningen er fjernstudie, idet modulerne foregår online. 
  • Du får træning i klientkonsultationer gennem Hormonterapeut Uddannelsens praktikperiode (som del af Certificeringsmodulet), hvor du er under supervision. Dette giver dig et godt grundlag for at starte egen klinik efter endt uddannelse.
  • Du får adgang til et lukket online forum, hvor du kan dele og interagere med dine medstuderende. 
  • Du får på hvert modul adgang til dele af Hormonterapeut Uddannelsens store kliniske værktøjskasse med kompendier, spørgeskemaer, tjek-ark, journal, programmer, kostanvisninger og handouts mm., som du kan bruge i din egen klinik. (Regler for anvendelse fremgår af handelsbetingelserne) 
    Vær opmærksom på at modulerne indeholder udvalgte elementer af den kliniske værktøjskasse. Tager du den fulde uddannelse vil du undervejs på modulerne få adgang til den fulde klinikse værktøjskasse. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til modulerne eller dit uddannelsesforløb. 

Eventuelle spørgsmål kan stilles til: 

hej@carolinefibaek.dk 


Vi glæder os uendeligt meget til at få flere kollegaer, så vi sammen kan hjælpe andre med at nyde og nære sig sunde, raske og vitale.