Ansøg om en afklarende samtale
Institut for Komplementær Hormonterapi

Vil du med på Nordens første tværfaglige uddannelse i Komplementær Hormonterapi, som favner behandlingen af det hele menneske?

Så book en afklarende samtale allerede i dag!


For at blive optaget på Hormonterapeut uddannelsen, skal du have en samtale med Caroline Fibæk. Samtalen varer ca. en halv time, hvor dine ønsker, uddannelsens indhold, fremtidsmuligheder, teoretisk opbygning og optagelseskrav vil blive gennemgået. 

Det er en helt ideel mulighed! 

For dig og din drøm.

Du har sikkert en masse spørgsmål...

Kan man være fjernstudernede? Og hvordan passer studiet sammen med familie, arbejde, børn og evt. familieforøgelse? 

Er der den dybdegående teori med på uddannelsen, som du leder efter? Og hvad fører studiet til af arbejdsmuligheder? 

Kan uddannelsen betales i rater? Og hvad koster den overhovedet? 

Hvilken titel får du? Og hvem bliver du undervist af? 


Ved du allerede, at uddannelsen er perfekt for dig?

Så ansøg med det samme!


& få svar på alle dine spørgsmål via vores online afklarende samtale!

*Se gerne videoen nedenfor, fra vores online åbent hus, inden du ansøger om en samtale, så du kan finde ud af om det er hos os, du skal tage din uddannelse i functional medicine og komplementær hormonterapi.*

I videoen hører du meget mere om:

 • Grundlæggende viden om uddannelsen, dens opbygning og adgangskravene.
 • Se et live foredrag med Caroline Fibæk om komplementær Hormonterapi og functional medicine
 • Indblik i studielivet og de måder du kan følge undervisningen på. 
 • Indsigt i vores samlede pensum og studiekravene. 

 

Vil du uddannes hos os? Så book en afklarende samtale allerede i dag!

Du skriver dig samtidig op til Instituttets nyhedsbrev og får derved inspiration, faglige inputs og bliver opdateret på tilmeldinger og rabatter. 

Læs mere om uddannelsens opbygning og kurser, her:

Få første blik ind i den hormonterapeutiske ernæringsterapi: 
Tag vores Grunduddannelse

Kurset her er det helt perfekte sted at starte for dig, som gerne vil læse videre hos os - og måske tage hele Hormonterapeut Uddannelsen. 

Dette er grunduddannelsen i Nutritional Medicine, med et endokrinologisk perspektiv - som klæder dig på til at arbejde i dybden og på terapeutisk vis med hormonterapi.

Endokrinologisk Ernæring er kurset for dig!

 

Læs meget mere om kurset, emnerne, datoer mm lige HER >>

Klar til at starte din nye karriere?
Læs til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

Har du besluttet dig for at tage et nyt standpunkt i din karriere - og blive selvstændig behandler?

Ved at tage den samlede Hormonteapeut Uddannelse bliver du helt skarp på den komplementære endokrinologi, lærer vigtigheden af at årsagsbehandle frem for at symptombehandle, og bliver mester i krydsfeltet mellem holistisk tankegang og moderne videnskab.

Kun ved at tage den samlede uddannelse opnår du den beskyttede titel som lægeeksamineret "Komplementær Hormonterapeut™️" 

Læs mere om dine muligheder for at tage den samlede uddannelse HER >>

Interesseret i at specialisere dig?
Find dit næste kursus i komplementær hormonterapi HER >>

Brænder dit hjerte specielt for ét eller flere områder inden for den komplementære endokrinologi? Eller har du lyst til at bygge videre på din eksisterende viden indenfor et bestemt område? 

Kom på kursus i fx. Endokronologisk Ernæring, Gynækologisk Endokrinologi, Neuroendokrinologi mm. 

Se vores fulde udbud af kurser og tilmeld dig HER >>

Udtalelser fra tidligere studerende

 • Caroline Fibæk

  ““Fantastisk dejlig uddannelse med faglighed og medmenneskelighed i centrum. Kan kun anbefale den til alle, der har lyst til at hjælpe andre mennesker til et bedre liv, samtidig med, at man lærer en masse om sig selv på samme tid.””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 3

 • Caroline Fibæk

  ““Fantastisk uddannelsessted med utrolig høj faglighed og kompetence.🙏 Alt hvad dygtige Caroline Fibæk og teamet bag har fingrene i er gennemført ned til mindste detalje. 🌸””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 3

 • Caroline Fibæk

  ““Hvis du gerne vil hjælpe andre mennesker med at blive en bedre udgave af dem selv, så er det her du skal læse. Det er en helt fantastisk uddannelse og du kommer ikke sovende til den🥰””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 3

 • Caroline Fibæk

  ““Jeg vil til hver en tid anbefale uddannelsen til alle der øsnker at vide mere om kroppen, kroppens systemer og hormonerne (ja og alle de aldre virkelig fede ting uddannelsen indeholder). Jeg ville ønske, at jeg kunne starte på hold 5. På den ene side er jeg lykkelig, stolt og glad for at være færdig, men på den anden side har jeg det lidt som når man har læst en virkelig god og bare ville ønske at man kunne starte forfra. Uddannelsen er bygget fantastisk op og helt perfekt for fjernstuderende. Jeg kommer til at savne det super cool team, undervisningen og alle Carolines jokes 😉 Er du i tvivl om du skal tage uddannelsen så gør det - du bliver ikke skuffet og det er virkelig dejligt at følges med en hel klasse af dejlige damer 😁””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 3

 • Caroline Fibæk

  ““Den eneste uddannelse i DK med så grundig og dybdegående viden. Som sygeplejerske og alternativ behandler er det vigtigt for mig med stor faglighed og den dybe biokemisk forståelse gør at sammenhænge forståes på et helt andet niveau. Jeg havde længe søgt efter den rette videreuddannelse men da jeg fandt denne uddannelse var jeg slet ikke i tvivl et øjeblik. Og uddannelsen lever op til mine forventninger i niveau og samtidig bliver klædt godt på til at kunne gåtid og praktisere straks efter endt uddannelse. Jeg elsker hver undervisningsgang og det er hele turen fra århus til Køge hver måned værd.””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 3

 • Caroline Fibæk

  ““Det er super fedt at læse på Institut for komplementær hormonterapi.
  Det er ekstrem god undervisning, vores pensum er meget bredt, men vi nørder alligevel helt ned i de små biokemiske detaljer.
  Jeg ved at jeg med den kæmpe viden jeg får opbygget her, alle de laboratorietest jeg lærer at bruge og alle de færdige kits og hand-outs jeg får udleveret, lige til at gå hjem og bruge i min klinikken, så har jeg de bedste forudsætninger for at hjælpe mine klienter.””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 2

 • Caroline Fibæk

  ““En fantastisk og lærerig uddannelse med professionelle undervisere og gennemført, altid opdateret, undervisningsmateriale. Hvad enten dit mål er at kunne hjælpe andre eller at hjælpe dig selv og udvide din faglige horisont, er denne investering det hele værd! De bedste anbefalinger herfra””

  Komplementær Hormonterapeut™️ - Hold 3

Skal vi følges på instagram?

@institut_hormonterapi

Screenshot 2022-02-21 at 23.16.34