Er bruttolønsordningen noget for dig? 

Er du ansat i sundhedssektoren? 

Så er her en løsning du skal kende til - som er en super smart løsning for BÅDE dig og din arbejdsgiver: Bruttolønsordningen. 

Har du et brændende ønske om at studere til Komplementær Hormonterapeut, så du får en dybdegående faglig viden om den komplementære endokrinologi? 

Og er du ansat i sundhedssektoren - enten i den private eller i den offentlige del - så foreslå din arbejdsgiver, at du videreuddanner dig på Danmarks første og mest dybdegående uddannelsen inden for komplementær endokrinologi og functional medicine. 

Hvorfor er det smart for både dig og din arbejdsgiver? 

Din dygtiggørelse inden for sunhedsområder kommer ikke kun din egen faglighed til gode. Din arbejdsgiver kan absolut også bruge og drage fordel af dine øgede kompetencer. 

At du fagligt opgraderes og styrkes sikrer dig et solidt fundament og en vidtrækkedende viden, som sikrer dine klienter og kunder en grundig, dybdegående og helhedsorienteret behandling. 

Den komplementære behandlingsform bliver i stigende grad anerkendt og benyttet inden for behandlingsområdet. Ligesom vi oplever at den generelt er bredt kendt og stræbt efter hos klienter og kunder. 

En uddannelse i den komplementære endokrinologi og -tankegang vil derfor sikre dig, at du er på forkant med den udvikling der er ved at ske inden for området, hvor et helhedsperspektiv, med tanke for rodårsager (frem for symptombehandling), kost, kostilskud, motion, bevægelse, søvn og en samlet sund livsstil indtænkes i langt flere forskellige smamenhænge end tidligere. Både som præventiv behandling - og som en del af behandlingen af diverse sygdomme og tilstande. 

HTU screeninger og laboratorietests
Phytoterapi HTU nyt logo

Sådan kommer du i gang: 

Vi har 2 betalingsmuligheder: 

1) Den billigste for dig og din arbejdsgiver: 

Lav en aftale med din arbejdsgiver om at bruge bruttolønsordningen i forbindelse med din tilmelding til uddannelsen. 

Dvs.: Din arbejdgiver betaler i første omgang din uddannelse og kan så få fraddrag for det i sit regnskab. Du trækkes i løn - før skat - for den andel du og din arbejders har aftalt at du skal afdrage hos din arbejsgiver. 

På den måde "hjælper" SKAT med at betale ca. 50% af din uddannelse. (Tjek altid gældende skatteregler, da de kan ændre sig løbende). 

Det er altid en god ide at få lavet en bindende forhåndsgodkendelse hos SKAT, sådan at både du og din arbejdsgiver kan være trygge ved at aftalen er godkendt. Sådan en godkendelse koster en smule, men kan i sidste ende spare jer begge for rigtig mange penge. 

I kan med fordel kombinere denne løsning med uddannelsens All-In rabat, som giver 35% rabat på uddannelsens basismoduler. (Certificeringsmodulet skal købes ved siden af).

Se mere om All-In rabat her >>


2) Din arbejdsgiver betaler for et eller flere moduler seperart - evt i rater.

Og I laver en intern aftale om, hvilke moduler du selv skal købe derudover for at få den samelde uddannelse.  

Reglerne for bruttolønsordningen skal også følges i denne sammenhæng (se ovenfor under løsning 1). 

Se priser på de forskellige moduler her >>

Du kan læse mere om "Beskatning af arbejdsgiverbetalte udgifter til dækning af undervisning for modtageren" på SKATs hjemmeside. 

Se mere på SKAT.dk her >>

NB: Spørgsmål til brug af ordningen skal rettes til SKAT. 

HTU tablet markedsføring

Skal vi følges på instagram?

@institut_hormonterapi

Screenshot 2022-02-21 at 23.16.34