CAROLINE FIBÆK  

Primær underviser │ Naturopath i Biologisk Medicin og Komplementær Hormonterapeut™.

Caroline følger dig tæt under hele uddannelsen og superviserer din praktik.
Caroline er uddannet naturopath og har de sidste 15 år+ hjulpet tusindevis af kvinder med hormonelle ubalancer og infertilitet i egen klinik og gennem sine online forløb.

Caroline er desuden uddannet i Functional Medicin i USA og medlem af IHS (International Hormone Society) og WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine).

16

ANNE CATHERINE FÆRGEMANN  

Klinisk diætist og Master of Science i Nutritional Medicine. Clinical Director hos Nordic Clinic

Anne Catherine er uddannet klinisk diætist fra Århus Universitet 2001. Hun har desuden en Master i Nutritional Medicine fra Surrey University i England, med speciale i irritabel tyktarm (IBS).

Hun er forfatter til bøgerne “Sund nu – afgiftning af krop og sjæl” og “Er det noget du har spist?”. Hun har arbejdet på Rigshospitalet med specialerne: anoreksi, diabetes, hjerte-karsygdomme og mave-tarm-sygdomme. Anne Catherine har yderligere specialiseret sig i Functional Medicine med fokus på ernæring og brugen af laboratorieanalyser i forhold til fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, hormonelle forstyrrelser, autisme, infektoner, træthed m.m.

ac færgemann

UMAHRO CADOGAN  

CEO, Umahro ApS

Umahro er uddannet ved og underviser for The Institute for Functional Medicine USA og var en af fagredaktørerne på ‘The Textbook of Functional Medicine. Umahro har tidligere været Adjunct Professor i Nutrition and Functional Medicine ved det amerikanske universitet University of Western States i Portland. Han underviser sundhedsfagligt personale i DNA og genetik i hele verden og er den ene af værterne og eksperterne i TV-programmet “Kan man spise sig rask?” på TV2. 

Umahro-Cadogan

STINE FÜRST  

Speciallæge i gynækologi og obstetrik

Underviser i konventionel fertilitetsbehandling og bioidentiske hormoner.
Censor til uddannelsens eksamen.

Stine Fürst er læge fra Københavns Universitet i 1998. Hun er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik – med særlig interesse i infertilitet. Stine har haft privat praksis siden 2010.

Stine Fürst

LISE BØGSTED  

Civilingeniør i kemi, diplom i ernæring og sundhed, certificeret kostvejleder & coach og Komplementær Hormonterapeut™

Lise underviser i biokemi, ernæring, stofskifte, immunologi og biotransformation. Hun er uddannet Civilingeniør i kemi i 1998, og tog diplom i ernæring og sundhed i 2015. Dertil er hun uddannet Komplementær Hormonterapeut™ 2017 og certificeret kostvejleder & coach.

Lise har egen klinik i Roskilde, hvor hun hjælper klienter med hormonelle ubalancer. Lise er også rådgiver på onlineforløbet HormonKuren.dk. Lise har erfaring med ledelse, undervisning og coaching fra sit tidligere erhverv som leder og senior projektleder. Lise har 3 piger, og har personlig erfaring med stress, depression og udbrændthed. Personligt og fagligt er Lises særlige kompetence: sammenhængen mellem krop og sind, og betydning af kost, søvn og stress lindring for det gode liv med energi, lyst og et godt helbred.

lise bøgsted

Anne Elisabeth Traulsen  

Anne Elisabeth Traulsen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009 og kropspsykoterapeut i 2004. Hun har også taget en basisuddannelse i functional medicine i 2017.

I 15 år har Anne arbejdet i den private sektor med samspillet mellem kost-krop-psyke med henblik på at skabe psykisk og kropslig sundhed. Hendes fokuspunkter er stresstilstande, udviklingstraumer, enkeltstående traumer, angst, depression og kost-psyke-krop interaktioner.

Anne står bag behandlingsretningen Funktionel Psykologi, som er skabt ud fra hendes passion om at løfte psykologien til et nyt niveau, hvor helheden kommer i fokus. Funktionel Psykologi er en kombination af kropspsykoterapi og functional medicine, som er en individualiseret, effektivt og målrettet måde at behandle bagvedliggende årsager til mistrivsel, hvor der kigges på, hvordan vores, især tidlige, oplevelser strukturerer vores krop og hjerne, og hvordan miljøet i sin helhed dagligt påvirker, hvordan vi har det.

anne_traulsen