“Hormonterapeut Uddannelsen matchede præcist den brik, der manglede i mit professionelle puslespil”

2 Vicky Olivia

Mød Vicky Olivia.

Vicky Olivia Frederiksen, som nu er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra hold 3.

Undrvejs på uddannelsen fandt Vicky Olivia faktisk ind til rodårsagen for sine egne symptomer og hormonelle ubalancer – og endte uddannelsen med et helt andet helbred end da hun startede. 

“Jeg havde faktisk ikke nogle tvivl i forhold til uddannelsen, da den præcist matchede den brik, der manglede i mit professionelle puslespil.


Jeg er allermest glad for, at jeg nu (efter Hormonterapeut Uddannelsen) 100 % kan kontrollere og tage ansvaret for min og min families sundhed.

Jeg har fået en grundig forståelse af kroppen, genetiske variationer og triggere som på sigt kan føre til sygdom og ubalancer – og ikke mindst har jeg lært hvordan man ved hjælp af naturlige midler og livsstilsændringer kan skabe balance i kroppen igen.


Jeg er meget begejstret for den viden jeg har fået om DNA-profiler og genetiske variationer.

Det er en viden som ikke benyttes af ret mange behandlere eller læger i dag, og den er så vigtig i forhold til at opretholde sundhed hos det enkelte menneske.

Biokemisk individualitet giver svaret på hvorfor nogle mennesker kan ryge og alligevel blive 100 år gamle (som min farfar) og hvorfor andre får lunge cancer bare de kigger på en pakke cigaretter.


For mig har det været en kæmpe øjenåbner, og min egen DNA-profil har givet mig svaret på mange af de udfordringer som jeg selv har kæmpet med hele livet – lige fra uren hud til stress, angst og depression.

I øvrigt nogle problematikker som hverken læger eller diverse alternative behandlere tidligere har kunne behandle mig for – men som jeg i dag er kureret for og selv kan balancere når de opstår. 


I forhold til andre alternative behandlere, så adskiller den Komplementære Hormonterapi sig ved at gøre brug af funktionelle laboratorietest, som sort på hvidt viser hvad der sker i kroppen og hvor i kroppens systemer der er problemer.

Der er ikke tale om gætteri fra behandlerens side.

Vi bruger laboratorieanalyserne til at finde rodårsagen til problemet og derefter skabe balance med naturlige midler og interventioner.

Det er meget unikt.


Derudover har jeg lært utrolig meget om ernæring, kosttilskud og urter – hvilket jeg resten af mit liv vil bruge til at opretholde min egen og min families sundhed.

Det er jo en viden man ikke kan sætte pris på! 


Man kommer ikke sovende til uddannelsen. 
Der er rigtig meget læsestof og materialet er ikke nemt.

Så man skal ikke tro at det er en uddannelse som man bare lige kigger lidt på i weekenden, mens manden ser fodbold i fjernsynes og børnene sover.

Der skal knokles og stoffet er svært og på et højt fagligt niveau.

Så man skal sætte tid af til at studere og aflevere sine opgaver, ellers bliver det svært at følge med.


Men det er netop også dét, som gør uddannelsen så unik

– fordi det faglige niveau er så højt, og man kommer ud med en viden som ikke ret mange behandlere i Danmark besidder.


Jeg vil anbefale uddannelsen til alle som ønsker at optimere deres egen sundhed og som ønsker at tage ansvar for deres eget liv.

Der kommer ikke nogen og redder os og giver os svaret på vores symptomer og ubehag her i livet, så det er vores eget ansvar at uddanne os og lede efter svarene indtil vi finder dem.

På det område er den Komplementære Hormonterapeutiske Uddannelse helt unik.

Det er en investering i ens eget liv – udover at det også er en investering professionelt.


– Vicky Olivia Frederiksen,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 3 

Uddannelsen blev Janes springbræt til noget helt nyt - og vejen til et stærkt og værdifuldt fagligt netværk: 

43 Jane Rødgaard Uhrenholdt

Mød Jane

Jane Rødgaard Uhrenholt, som nu er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra hold 5.

Jane havde en helt anden faglig baggrund da hun startede – og var da lidt nervøs for, som hun ville kunne forstå materialet på Hormonterapeut Uddannelsen. 

Men ikke bare gik det over al forventning - hendes tidligere uddannelse kom hende til gode - og i dag har hun endda opbygget et stærkt og vigtigt netværk af andre dygtige Komplementære Hormonterapeuter™️. 

" Jeg har (Red.: på Hormonterapeut Uddannelsen) opnået stor viden om, hvordan hormonerne påvirker os, og hvorfor det ikke bare skal accepteres som værende normalt, når vi får symptomer på hormonelle ubalancer."

Men uddannelsen har ikke kun givet stor og dybdegående viden.

Også fællesskabet og et værdifuldt netværk har været blandt de vigtigste ting uddannelsen har givet: 

"Noget af det mest fantistiske ved Hormonterapeut Uddannelsen er det gode fællesskab og venskab med mine medstuderende, hvor vi støtter hinanden og sparrer med hinanden, også her efter eksamen.

Og derudover har det været en god og evidensbaseret uddannelse, som giver mig mulighed for at hjælpe andre.

Ligesom jeg har fået svar på mange af de spørgsmål til krop og sundhed, som jeg havde inden jeg startede. Såvel som en appetit på at blive ved med at lære og læse om de emner, vi har lært om på uddannelsen."

Jane lavede et stort karriereskifte med uddannelsen, og netop dette var da også blandt hendes bekymringer inden opstart: 

"Jeg var (Red.: inden opstart op uddannelsen) mest bekymret for, om jeg kunne lære stoffet, da det var meget langt fra min tidligere uddannelse som ingeniør inden for Byggeri og Anlæg.

Det må siges at være noget af et karriereskift, men alligevel gav min uddannelse mig også nogle fordele, da jeg har været vant til at lave opgaver og læse meget teknisk stof.

Og nu - på den anden side af eksamen og certificering -  vil jeg anbefale uddannelsen til alle, der har interesse i at blive klogere på kroppen og hormonernes indvirkning på vores sundhed, og som gerne vil nørde inden for området."

– Jane Rødgaard Uhrenholt, HTU hold 5

Mød Trine Fagerskov, CYKLUS- & FERTILITETSVEJLEDER


trine_fagerskov

Trine er cyklus- og fertilitetsvejleder, yogalærer, coach og certificeret GUIDE I KVINDEKROPPENS SPROG fra Institut for Komplementær Hormonterapi

Trine er kvinden bag det populære online forløb ‘Holistisk Fertilitet’ og så laver hun også workshops og 1:1 rådgivning og mentoring.

"Jeg tager virkelig detektivbrillerne på, når jeg hjælper kvinder med cyklus- og fertilitetsproblemer. For mit mål er at finde og behandle rodårsagen til deres symptomer.

Jeg har valgt at tage Carolines uddannelse, fordi den netop ruster mig til at blive endnu skarpere til at få øje på alle de mange faktorer, der kan spille ind, når kvindekroppen “larmer” med forskellige symptomer og lidelser såsom infertilitet, pms, menstruationssmerter, pco, endometriose osv. Carolines undervisning og materiale er af højeste kvalitet, og jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med næste modul, så jeg kan blive ekspert i at få øje på stofskiftelidelser hos mine klienter."

– Trine Fagerskov, HTU 2022/2023

Tag ikke bare vores ord for det... 

Jennifer var nervøs for at starte en uddannelse inden for et helt nyt fagområde – og på et helt andet sprog end hendes modersmål.

- I dag er hun stolt og glad for at hun gjorde det! 

Jenny Elfving-2

Mød Jennifer.

Jennifer Karruna, som nu er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra hold 3.

Jennifer havde en helt anden faglig baggrund da hun startede – og taler ikke dansk som modersmål! Så hun var lidt skeptisk og nervøs da hun startede.

“Da jeg til dagligt arbejder med økonomi og statistik – og har en uddannelsesbaggrund i sociologi og psykologi var jeg bange for, at jeg slet ikke ville kunne følge med i biokemien (på Hormonterapeut Uddannelsen). 

Det var et helt nyt område at dykke ned i – og på et “helt nyt” sprog.

Men det gik overraskende godt!Især når vi fik vide at vi ikke skulle kunne krebscyklus udenad ;P.


Det bedste jeg har fået ud af uddannelsen har været en dybere forståelse for vores kroppe og helbred.

Hvordan det fungerer, hvorfor noget som fungerer for mig ikke nødvendigvis fungerer på dig…

Jeg har nydt at få muligheden for at dykke ned i emnerne, få nørdet og forstå det komplekse system.

Jeg har lært ikke at kigge på symptombehandling, men i stedet se på, hvordan vi kan prøve at finde årsagen til det hele via spørgsmål og tests.

Hvad symptomer kan betyde. Og forstå, hvordan vi kan påvirke kroppens funktion med hjælp af tilskud, urter og nutraceuticals.

Og så har jeg fået et stort fagligt netværk at sparre med – nemlig mine dejlige og fantastiske hold-kamerater.

 

Jeg vil anbefale Hormonterapeut Uddannelsen til alle!

Selv med min baggrund gik det meget fint! Så alle vil kunne gennemføre det hvis de brænder for emnet.

Jeg gjode det – ved siden af heltidsarbejde og familieliv med en baby. Samtidig med at jeg også læste Anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Det var til tider hårdt – men det lykkedes!”


– Jennifer Karruna,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 3  

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

“Jeg var på jagt efter en uddannelse der kunne lære mig præcist hvad der, biokemisk, sker, inde i kroppen når man indtager et produkt, altså helt ned på celleplan”

Mød Stephanie.

Stephanie Vik, som nu er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra hold 3.

Hun var med på uddannelsen som fjernstuderende. Men det var ikke små krav hun satte til sit valg af uddannelse inden hun tilmeldte sig!

Alligevel blev hun overrasket over hvor meget viden og hvor mange redskaber hun fik med sig på Hormonterapeut Uddannelsen.

“Jeg var på jagt efter en uddannelse der kunne lære mig præcist hvad der, biokemisk, sker, inde i kroppen når man indtager et produkt, altså helt ned på celleplan.

Hvordan kroppen omdanner, bruger og udskiller det vi udsætter den for.

At lære, hvordan det kan være, at nogle bliver kronisk syge, og andre ikke gør, og hvordan for eksempel vores gener, og genvariationer, spiller ind her. 

Og hvordan man helbreder en syg krop, ved at finde rodårsagen og hele den, fremfor at symptombehandle med farmaceutiske lægemidler. 


Jeg “blown away” over, hvor meget information Caroline har formået at presse ind på en to års uddannelse.

Jeg var tiltrukket af uddannelsen, og tankegangen bag funktional medicine, men jeg havde aldrig troet at vi ville gå så meget i dybden som vi gjorde.

At alt vi lærte på uddannelsen, er evidensbaseret og videnskabeligt bevist, fremfor flygtige teorier, er jeg stor fan af. 


At vi så, oveni den dybdegående viden, har fået så stærke redskaber til fremtidig brug, både opslags-kompendier, screenings-protokoller, kostguides m.m. havde jeg heller aldrig forventet!

Jeg føler mig så stærkt klædt på til at kunne hjælpe fremtidige klienter ud af det de tumler med, og kan kun på det stærkeste, anbefale en uddannelse på Institut for Komplementær Hormonterapi! ” 


– Stephanie Vik,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 3 

“HELT perfekt for fjernstuderende”

Mød Anne-Marie.

Anne-Marie Lind, som nu er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra hold 3.

Hun studerede med fra Dubai – og har taget mange uddannelser som fjernstuderende.

Så hun er noget af en haj til det.

“Jeg vil til hver en tid anbefale uddannelsen til alle der øsnker at vide mere om kroppen, kroppens systemer og hormonerne.

(Ja og alle de aldre virkelig fede ting uddannelsen indeholder).

Jeg ville ønske, at jeg kunne starte på hold 5 også.

På den ene side er jeg lykkelig, stolt og glad for at være færdig, men på den anden side har jeg det lidt som når man har læst en virkelig god bog, og bare ville ønske at man kunne starte forfra.


Uddannelsen er bygget fantastisk op og helt perfekt for fjernstuderende.

Jeg kommer til at savne det super cool team, undervisningen og alle Carolines jokes ?

Er du i tvivl om du skal tage uddannelsen så gør det – du bliver ikke skuffet og det er virkelig dejligt at følges med en hel klasse af dejlige damer ?” 


– Anne-Marie Lind,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 3

“Det har været nemt at sidde med virtuelt under barsel.”

25 Sif

Mød Sif.

Sif Rømer-Vagí, som nu også er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️. 

Sif var egentlig ikke som sådan fjernstuderende. Men undervejs på studiet fik hun barn og flyttede fra København til Esbjerg. 

Og derfor var muligheden for fjernstudie rigtig vigtig for Sif. 

I dag er hun færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra Hormonterapeut Uddannelsens hold 3. 

“Nu lyder det lidt som agressiv reklame det jeg skriver her.. og det er det. ;P 

For jeg MÅ bare sige et kæmpe tak til teamet bag Institut for Komplementær Hormonterapi.

De kan noget helt specielt. Og er du i tvivl om du skal søge ind, om du vil opleve det, indfange det faglige osv…  Så spring ud i det.


Det er en fantastisk verden at lande i.

Både på selve instituttet, men også bagefter, hvor man pludselig anser sygdom og symptomer på ny vis.

Man får på uddannelsen verbalt og digitalt “smidt viden efter sig” – som stod man midt i sahara og samlede sand.

Men bare rolig. Man navigeres godt rundt i det hele: i menneskets systemer, lærer om alt fra cellers opbygning til timians egenskaber.


Jeg er kæmpe fan af uddannelsen!

Og det har været nemt både at sidde med virtuelt under barsel OG have den lille med til instituttet – hvor de har opsat en storskærm i køkkenet, fx til ammende mødre – OG sidde sammen med de andre studerende oppe i undervisningssalen.

Mulighederne er så flexible! 


Jeg indrømmer gerne at jeg var nervøs for at føde midt i sådan en “nerd to be” uddannelse.

Men altså… Alternativt havde jeg set serier mens barnet sov og givet mine hjerneceller en langsom død…

Nu er jeg derimod klar til at kaste mig ud i det selvstændige liv.


Jeg er mere end tilfreds.

Så et råd fra mig: Se nu at trykke ansøg, så vi kan blive flere i landet , som forstår hvordan man behandler og helbreder mennesker.

Det vi ved burde være almen viden, men det er desværre langt fra i vores samfund.”


– Sif Rømer-Vagí,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 3

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

Marlene var egentlig bekymret for om uddannelsens niveau var højt nok…

Den tvivl slap hun meget hurtigt på Hormonterapeut Uddannelsen.

Marlene Dencker

Måske du tænker: “Jeg har allerede uddannet mig meget… Og jeg vil virkelig ikke risikere at skulle være en uddannelse, hvor jeg i 2 år skal sidde og opleve at emnerne er ting jeg allerede kan…” ? 

Sådan havde Marlene det inden hun besluttede sig for at tilmelde sig Hormonterapeut Uddannelsen. 

Marlene Dencker var allerede uddannet sygeplejeske og zoneterapeut med speciale i stress. Og havde allerede egen klinik. 

I dag er hun færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra Hormonterapeut Uddannelsens hold 3. 

“Jeg var i tvivl om Hormonterapeut Uddannelsen virkelig kunne leve op til mine forventninger – for de var store!

Jeg var lidt bange for, at jeg skulle sidde på en uddannelse og gennemgå ting jeg allerede vidste – og at mit niveau ikke ville blive højere. 

Men den bekymring blev selvfølgelig gjort fuldtændig til skamme. 

Fordi vi først grundigt gennemgik biokemi mv., så alle var samme sted – før vi lærte om den komplementære tilgang – så fik alle et fælles ståsted og uddannelsens niveau kunne tillade sig at være højt.

 

Det jeg er allermest glad for at have fået med fra Hormonterapeut Uddannelsen, er at jeg ALTID føler mig fagligt klædt på og ved hvor jeg skal starte detektivarbejdet, når der kommer klienter.  Jeg føler aldig, at jeg ikke ved hvor jeg skal starte med en klient. 


Derudover, så er de 3 vigtigste ting jeg har fået ud af uddannelsen: 

– Redskaber til at analysere komplekse problemstillinger – som en anden kropsdetektiv!

– Respekt for, at vi alle er forskellige, og det det er helt individuelt hvor vi skal starte og hvad vi skal sætte ind med, for at ende det rette sted. Selvom to personer møder de samme udfordringer, kan det være helt forskelligt, hvad der rykker noget i dem hver især. 

– Og et kæmpe kollegialt netvæk – både blandt medstuderende og undervisere på uddannelsen. 

Den vidensdeling og erfaringsdeling, der har været på uddannelsen, blandt undervisere som Caroline Fibæk, Lise Bøgsted, Umahro Cadogan og andre super kompetente mennesker (inden for hver deres område) har været noget af det mest fantastiske ved uddannelsen. 


Jeg vil anbefale uddannelsen til alle, der ønsker at komme i dybden med forståelsen af sammenhæng mellem krop og symptomer. 

Alle dem der, som mig, behandler folk og ikke er tilfreds med tilgange som fx “probiotika virker for nogen, jeg ved ikke hvorfor det ikke virker for dig”, “mange har glæde af glutenfri kost, jeg ved ikke hvorfor – og heller ikke hvorfor det ikke virker for dig”. Er du træt af den tilgang – så er denne uddannelse for dig. ”


– Marlene Dencker,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 3

“Man får ikke det samme nogen anden steder så vidt jag ved!” 

Sanne Lundblad er i dag Komplementær Hormonterapeut™️ fra Hormonterapeut Uddannelsens hold 1. 

Hun var lidt bekymret for, om hun ville misse noget af uddannelsen, fordi hun blev mor undervejs.

Men i dag er hun slet ikke i tvivl om, at uddannelsen og timingen var den helt rigtige for hende.

“Inden jag søgte ind var jag mest bekymret over at jag skulle miste noget af uddannelsen, da jeg blev nødt til at føde en dejlig lille pige midt  i uddannelsen.

Men jag tog chansen – och det gik godt alligevel.

 

Det bedste er at jag på uddannelsen fik muligheden til at bruge min teoretiske hjernehalvdel og virkelig nørde in i de forskellige moduler. 

Jag fik en solig uddannelse, som gjort at jag kan arbejde med ernæringsterapi i team med autoriserede læger, gynekologer og jordemødre – og samtidig føle mig tryg i at den viden jag har fået er på et godt og hojt nivå.

Jeg har endvidere fået muligheden at udvikle min egen virksomhed, hvor jag Blogger om temaet kvindehelse og tager klienter live og online.

Uddannelsen gav mig hyggelige møder med ligesindede, en mulighed for selvudvikling – og en faglig sparringsgruppe med tidligere klassekammerater.


Jag vil anbefale Hormonterapeut Uddannelsen til nogen som måske vurderer at tage en ernæringsterapeut uddannelse – eller kun vil arbejde med kvinder og sundhed.

Carolines viden er uundværlig og man får ikke det samme nogen anden steder så vidt jag ved.

Kan kun give alle mine varmeste anbefalinger til at tage uddannelsen. Man vil ikke angre på det så længe man har et brindende interesse for sundhed. ”


– Sanne Lundblad,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 1 

Helle var i tvivl om uddannelsen ville være for tidskrævende... Men i dag er hun glad for at have en uddannelse, som gør hende i stand til at forstå sygdomstilstande bredt og dybdegående. 

44 Helle Bjerre

Mød Helle 

Helle Bjerre, som nu er færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ fra hold 5.

Helle var lidt i tvivl om Hormonterapeut Uddannelsen ville være for tidskrævende for hende. Men nu hvor hun ser tilbage, er der særligt to vigtige elementer hun har fået med sig, som har været al studiearbejdet værd! 

“Det jeg er allermest glad for at have fået med mig fra Hormonterapeut Uddannelsen er: En forståelse for kroppens biokemi, som er meget bredere end hormonterapi, og som gør mig i stand til at forstå sygdomstilstande bredt, og læse og forstå forskning på de områder, der interesserer mig.

Og dertil har jeg fået muligheden for at møde andre, med samme nørdede interesse som mig selv. Mine nørde-venner... :D 

Jeg står nu med en uddannelse som gør mig i stand til at hjælpe andre end mig selv, og samtidig har åbnet døren for at jeg kan læse (og nørde) videre og uddanne mig endnu mere. 

Jeg var ellers i tvivl om uddannelsen ville tage for meget af min tid. Om den ville være for tidskrævende. 

Men det har været det hele værd. 

Og jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre, med samme interesse som mig. 

Jeg er i hvert fald stjerneglad for at jeg har taget uddannelsen."


– Helle Bjerre,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 5

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

For Heidi var det vigtigt at finde en dybdegående uddannelse

– som hun samtidig kunne passe ved siden at sin tandlægeklinik. 

19 Heidi

Heidi havde allerede gang i en anden uddannelse inden for alternativ behandling. Men manglede noget, som var mere dybdegående og havde en videnskabentligt funderet teori.

Og derfor valgte hun at søge ind på Hormonterapeut Uddannelsen ved siden af det andet studie og arbejdet med sin tandklinik.

“Inden jeg tilmeldte mig Hormonterapeut Uddannelsen, var det der bekymrede mig mest om uddannelsen var dybdegående nok – samt om jeg kunne nå at følge med, fra modul til modul, når jeg samtidig skulle passe mit arbejde på min tandklinik.

Jeg syntes at jeg manglede noget mere dybdegående teori om de fysiologiske processer i kroppen fra den uddannelse jeg havde og var på.

Det har jeg fået her!

Det er et utrolig bredt og alligevel meget dubdegående pensum som Hormonterapeut Uddannelsen består af. Vi har ikke bare lært om de forskellige hormonsystemer, men også om hvordan de indbyrdes påvirker hinanden.


Jeg har fået en bred viden indenfor vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter mm. Og ejg har fået nogle fantastiske redskaber, som jeg kan bruge i min klinik.

Bla: Screeningsprotokoller, Handouts til mine klienter og kostvejledninger.

Jeg synes det er fantastisk hvad kroppen kan, når bare den får de rette betingelser.

Jeg er derfor aller mest glad for den enorme viden jeg har fået om, hvordan vi via kost, kosttilskud, urter mm. lan påvirke de fysiologiske processer – helt ned på enzym-niveau.


Jeg vil varmt anbefale dig Hormonterapeut Uddannelsen, hvis du brander for at hjælpe andre, elsker at nørde helt ned i de små biokemiske processer og ønsker en holistisk behandlingsstrategi. Det er så fed undervisning og et fantastisk pensum!

Det er den bedste gave jeg har givet mig selv!”


– Heidi Hviid,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 2

For Lise var det vigtigt at uddannelsen var seriøs nok og videnskabeligt funderet…

I dag har hun sin egen succesfulde klinik som Komplementær Hormonterapeut™️ – og har i flere år undervist sine kommende kollegaer på Hormonterapeut Uddannelsen, som en af uddannelsens faglærer.

17 Lise

Lise ville noget nyt med sit arbejdsliv. Og ledte efter en uddannelse, som kunne hjælpe hende med at opnå drømmen om at blive alternativ behandler.

Som mange andre, var det afgørende for Lise at uddannelsen hun valgte skulle have et videnskabeligt fundament og være seriøs.

Lise er i dag færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ med egen succesfulde klinik. Og beholdte faktisk i flere år sin tilknytning til uddannelsen – hun underviste nemlig på uddannelsens nye hold, som en af uddannelsens faglærer. 

“Inden jeg valgte at tilmelde mig til Hormonterapeut Uddannelsens hold 1, var mit fokus at finde en uddannelse som var seriøs og videnskabeligt funderet.

Mit valg faldt på Hormonterapeut Uddannelsen på Institut for Komplementær Hormonterapi.

Det mest fantastiske ved uddannelsen har været, at få indsigt i hele functional medicin paradigmet – altså hvordan vi betragter kropog sind som en helhed – og hvordan vi kan genoprette normalfunktioner med naturlige midler/metoder.

Jeg fik undervej en forståelse for min personlige sygdomshistorie og de bagved liggende årsager, et solidt fagligt fundament og en særdeles effektiv behandlerværktøjskasse.

Det bedste Hormonterapeut Uddannelsen har givet mig er, at jeg i dag har min egen klinik. At jeg nu arbejder med noge,t som jeg brænder for, og hvor jeg  virkelig kan gøre en forskel for andre mennesker.

Jeg vil klart anbefale Hormonterapeut Uddannelsen som efteruddannelse til behandlere i sundhedssektorer – både den private og fra det offentlige.”


– Lise Bøgsted,  Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 1

Kan man starte på nyt studie med en 4 måneder gammel baby?

5 Charlotte

Charlotte var virkelig i tvivl om hun skulle tilmelde sig Hormonterapeut Uddannelsen.

Ikke pågrund af det faglige, eller uddannelsens opbygning. Men fordi hun havde en 4 måneder gammel baby ved studiets opstart. Og var i tvivl om hun ville kunne klare det hele.

I dag er hun færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™️ – og fortryder absolut ikke at hun tog chancen. Slet ikke.

“Jeg var i tvivl om det var en god ide at tilmelde mig Hormonterapeut Uddannelsen, når jeg til studiestart havde en 4 måneder gammel baby.

Det var faktisk det eneste der holdt mig tilbage. For samtidig vidste jeg, at jeg skulle bare med.

 

Det mest fantastiske ved uddannelsen har været at få så meget vigtig viden, på et virkelig højt niveau. Noget som jeg synes alle mennesker burde vide!

Jeg er så glad for at jeg på min egen krop har mærket, hvor effektive vores redskaber (som Komplementær Hormonterapeut™️) er.

At kunne guide og give denne viden videre til mine klienter er guld værd.

Det at vi alle er helt unikke, og at vi ikke alle sammen skal have den samme kostplan/behandlingsplan giver bare SÅ meget mening. Og at kunne se de resultater mine klienter opnår – det er helt igennem fantastisk.

 

Tror faktisk at antallet af positive graviditetstests er fordoblet i min klinik siden jeg fik uddannelsen. OG det er jo MEGA fedt.!

Jeg har virkelig sat pris på at uddannelsen har givet mig faglig viden på et højt niveau, fantastiske kollegaer – og særligt: evnen til at navigere rundt i hvilke symptomer der betyder hvad og hvorfor!


Jeg ville anbefale uddannelsen til alle, der arbejder med sundhed – på den ene eller anden måde.

Der findes nogle faggrupper der (undskyld mig) trænger til at blive opdateret på viden og hvordan man hjælper ved diverse symptomer.

Og jeg mener at det her er uddannelsEN.

Denne uddannelse har løftet mit virke til et helt nyt niveau.

I starten kiggede folk lidt underligt på mig, når jeg fortalte at jeg er Komplementær Hormonterapeut™️ (fra hold 1).

Så vi skulle virkelig ud og skabe kendskab og viden omkring os.

Det har heldigvis ændret sig over årene – og folk er mega interesserede og klar på det jeg tilbyder.

Jeg kan kun varmt anbefale uddannelsen!”


– Charlotte Larsen, Komplementær Hormonterapeut™️, HTU hold 1

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

Frustrationen over at se det konventionelle system komme til kort over for patienter, ledte Camilla til at søge ny viden.

Camilla er uddannet jordmoder, og har arbejdet i en almen lægepraksis i 5 år.

Men da hun ofte møder patienter, som ikke kan behandles i det konventionelle system, fik hun lysten til at søge ny viden selv – udenfor det konventionelle system.

Hendes krav til uddannelsen: Den skulle være funderet solidt videnskabeligt – og samtidig have en holitisk tilgang til det enkelte menneske.

“Jeg er uddannet jordmoder og arbejder i almen lægepraksis på 5.år. 

Gennem mit arbejde møder jeg ofte mennesker med symptomer og gener, som ikke umiddelbart kan afhjælpes i det konventionelle system.

Jeg fik kendskab til Caroline Fibæk og uddannelsen til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️, og var straks meget interesseret.

Uddannelsen er videnskabeligt velfunderet og bygger samtidig på en holistisk tilgang. Denne kombination er meget vigtig for mig.

Jeg glæder mig til at starte på uddannelsen og til at dykke ned i den enorme mægde af viden uddannelsen og Caroline byder på, og blive meget klogere på, hvordan vi selv kan påvirke vores hormonsystem i en positiv retning – og dermed bringe kroppen i balance.”

– Camilla, HTU hold 4

Hvem svarer på patienternes ubesvarede, men relevante spørgsmål?

Som sygeplejeske i en lægepraksis oplever Lone mange patienter, som står tilbage med ubesvarede, relevante spørgsmål i forbindelse med deres behandling – både hos lægen og på sygehuset.

Men når patienterne ikke får svar, og ikke selv kan være eksperterne – hvem skal så svare?

Lone kom frem til at hun ville være en del af svaret. 

I dag læser hun til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️ på Institut for Komplementær Hormonterapi – netop for at blive ekspert i functional medicine og den komplementære endokrinologi, så hun kan hjælpe patienterne hun dagligt møder, med at finde de afgørende svar. 

” Jeg har valgt Hormonterapeut Uddannelsen ved Institut for Komplementær Hormonterapi da jeg, som sygeplejeske i en lægepraksis, har rigtig mange patienter, der følges med hormonubalancer.

En del af patienterne følges også på specialafdeling på sygehusene.

Patienter har mange spørgsmål, som de ikke rigtig føler sygehuset kan hjælpe med.

Det er et stort område, som man ikke kan være specialist på, med mindre man kommer rigtig godt i dybden fagligt – hvilket der nu er mulighed for med Hormonterapeut Uddannelsen her.

Det er et super spændende område og jeg glæder mig bare til det hele!”

– Lone, HTU hold 4

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

Anneh-Mynte ledte efter “the missing link” og fandt overbygningen til hendes uddannelser indenfor alternativ medicin: 

9 Anneh-Mynte

Mød Anneh-Mynte.

Anneh-Mynte har en rækek uddannelser inden for den alternative medicin bag sig, og har længe arbejdet som behandler.

Men lysten til at sætte den alternative viden i samspil med den vestlige tankegang og den etablerede lægevidenskab fik hende til at lede efter en ny uddannelse.

I dag er Anneh-Mynte en af de godt 30 studerende på Hormonterapeut Uddannelsens hold 4, som bliver færdiguddannede som lægeeksaminerede Komplementære Hormonterapeuter™️ til september 2020. 

” Min faglige baggrund har rod i det alternative.

Jeg har uddannelser inden for kinesisk medicin, som fx Zoneterapeut, Akupunktør, Biodynamisk Kranie Sakral, ogFysiurgisk massageterapeut.

Jeg har valgt Hormonterapeut Uddannelsen, fordi jeg gerne vil have mere viden om hormoner, vores celler og hele vores biokemiske processer, der styrer hele kroppen.

Og så er føler jeg at Functional Medicine noget alle kan forholde sig til og forstår at bruge, når først forståelsen for tankegangen bag er på plads.

Functional Medicine er det sidste hotte indenfor alternativ medicin, og det mest vestlige indenfor den alternative medicinske branche. Det betød noget for mit valg.

Jeg glæder mig til at lære noget nyt. Møde nye studiekammerater med samme interesser.

Og jeg glæder mig til, at jeg får dykket ned i uddannelsens væld af viden, og får koblet den vestlige baggrund og tankegang på min eksisterende viden.”

– Anneh-Mynte, HTU hold 4

Mette vil komplementere hendes succesfulde tandlægeklinik med arbejdet som Komplementær Hormonterapeut

Kan man studere og samtidig være selvstændig? 

Kan man bruge Hormonterapeut Uddannelsen til at omlægge et selvstændigt – til tider hårdt – arbejdsliv til det bedre? 

Mette, som studerer på uddannelsens hold 4, mener bestemt at det er tilfældet. 

Selvom hun allerede har en succesfuld enmands-tandlægeklinik, har hun fulgt sin lyst til både ny viden og en anderledes hverdag, som tillader hende at passe bedre på ikke bare hendes patienter – men også sig selv. 

Det har ledt hende til at studere på Institut for Komplementær Hormonterapi, hvor hun nyder godt at af Hormonterapeut Uddannelsen er et deltidsstudie med stor flexibilitet. 

” I mit daglige arbejdsliv driver jeg en enmands-tandlægeklinik i Taulov ved Fredericia.

Jeg har daglig kontakt med mange mennesker, og det har altid inspireret mig, via mit forebyggende arbejde, at tænke i andre baner end den konventionelle behandling.

Mit daglige arbejde udfordrer mig en del fysisk, og til tider oplever jeg hverdagen mere presset end jeg ønsker.

Hormonterapeut Uddannelsen har således inspireret mig på flere måder, i forhold til både den komplemetære tankegang og den arbejdsmæssige trivsel. Men også i lyset af de ubalancer jeg oplever på egen krop.

Min tanke var i fremtiden, at kunne kombinere mit virke som tandlæge på nedsat tid, og blive Komplementær Hormonterapeut™️ ved siden af. 

Jeg er drevet meget af min naturlige nysgerrighed overfor sundhed og velvære, og af at kunne gøre en forskel. 

Derfor glæder jeg mig vanvittig meget til at komme godt i gang med studiet, og lære en masse nye, inspirerende ting om kroppen.”

– Mette Boutrup, HTU hold 4

Janne ønskede en faglig opkvalificering.

Nu læser hun til Komplementær Hormonterapeut™️

I dag skal du møde Janne!

Janne Remwil.

Janne er 42 år, og har i mange år interesseret sig for krop og sundhed.
Vi spurgte hende, hvorfor hun har valgt at studere til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️, på Hormonterapeut Uddannelsens 4.hold.

Og svaret var ganske enkelt: Jeg ønsker at opkvalificere min faglighed i mit daglige virke.

” Jeg har altid interesset mig for kroppen og sundhed.

Til daglig har jeg en klinik, hvor jeg laver ansigtsrefleksterapi, Thermieterapi, bars og afholder kurser.

I mit daglige arbejde giver jeg altid nogle kostråd med på vejen, da kosten har stor indvirkning på, hvordan kroppen har det.
Derfor vil jeg gerne opkvalificere mine kostråd og gå i dybden med dette.

Så jeg glæder mig til at kunne hjælpe endnu flere – også efter de har endt deres behandling hos mig.”

– Janne Remwil, HTU hold 4

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

Maria er i gang med et komplet karriereskifte: Fra mediebranchen til selvstændig Komplementær Hormonterapeut™️

Kan man lave et komplet karriereskifte, og starte på Hormonterapeut Uddannelsen uden en sundhedsfaglig baggrund?

Absolut.

Mød Maria, som er fuld gang med detop det projekt.

Maria er oprindeligt uddannet i Medievidenskab og har en skøn karriere inden for mediebranchen bag sig.

Men en dag overtog den personlige passion for sundhed og lysten til at skifte branche. Efter at have undersøgt en række uddannelser, valgte Maria at søge ind på Hormonterapeut Uddannelsen på Institut for Komplementær Hormonterapi.

Nu studerer hun på Hormonterapeut Uddannelsens hold 4, og bliver færdig med sin uddannelse til september 2020.

” Jeg er oprindeligt uddannet i Medievidenskab, og har de sidste mange år haft en skøn karriere i medieverdenen.

Jeg har elsket alle årene.
Men føler, at jeg nu har fået det med mig derfra, som jeg skal.

Jeg glæder mig derfor til at starte et helt nyt kapitel i mit liv, hvor min provate passion kommer til at flyde sammen med mit professionelle liv.

Jeg valgte denne Hormonterapeut Uddannelsen ved Institut for Komplementær Hormonterapi, fordi det har været vigtigt for mig, at vælge en uddannelse, der har et højt fagligt nivaeu – så jeg er sikker på at få den nødvendige base og viden, der skal til, for at jeg kan hjælpe andre, når livet som selvstændig venter på den anden side af uddannelsen.

Det betyder meget, at der er tale om en uddannelse, der bygger bro mellem den etablerede lægevidenskab og det alternative, med en holistisk tankegang i centrum.

Hvor fokus ikke er på symptombehandling eller jagten på diagnoser.

Men i stedet er på de underliggende årsager til de opståede ubalancer – og ikke mindst, at det er en grundig uddannelse i at afhjælpe og eliminere rodårsagen til disse ubalancer.

Jeg glæder mig allermest til at blive undervist af en masse fagligt dygtige og inspirerende eksperter. Og til at få værktøjskassen fyldt op med alle de redskaber og den dybdegående viden, det kræver selv at kunen hjælpe en masse mennesker tilbage i balance.”

– Maria, HTU hold 4

Caludiaisabell arbejder allerede med kvinder og vægttab – men ønsket om at kunne hjælpe sine klienter mere effektivt fik hende til at læse til Komplementær Hormonterapeut™️

Claudiaisabell, er uddannet sygeplejeske og har en kandidat i sygeplejevidenskab, har allerede egen virksomhed, og kvindelige klienter om opsøger hende med ønsket om at opnå et sundt vægttab.

Men hun ser også at hendes klienter har en række hormonelle udfordringer. Så for at kunne hjælpe dem endnu bedre, besluttede hun at det var tid til at opkvalificere hendes allerede betydelige viden.

“Jeg har tilmeldt mig uddannelsen fordi jeg arbejder med kvinder, som ønsker et kærligt og vedvarende vægttab.

Kvinderne har ofte svært ved at slippe stress, har svært ved at få tid og ro til sig selv – og det giver mange hormonelle udfordringer.

Jeg ønsker at min hjælp skal være holistisk, og det er ikke nok kun at se på maden og motionen.

Jeg har fået mere og mere lyst til at arbejde med hormoner, der er med til at spænde ben for, at kroppen kan komme i balance og slippe overskydende vægt.

Jeg har en baggrund som sygeplejeske, og er kandidat i sygeplejevidenskab. Derudover er jeg også freelance undervider og censor for sygepleje- og lægestuderende. Jeg har været selvstændig i mit firma, hvor jeg arbejder med kvinder, i 3 år. Og jeg har et ønske om at lave min egen sygepljeskeklinik hjemme, hvor jeg også arbejder i dybden med andre af de udfordringer kvinder har hormonelt og som jeg lærer om på Hormonterapeut Uddannelsen, her på Institut for Komplementær Hormonterapi.”

– Claudiaisabell Sommer, HTU hold 2

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

Helene er i gang med et komplet karriereskifte: Fra cand.mag og eksamineret turistfører til selvstændig Komplementær Hormonterapeut™️

Kan man lave et komplet karriereskifte, og starte på Hormonterapeut Uddannelsen uden en sundhedsfaglig baggrund? 

Absolut. 

Mød Helene, som er fuld gang med detop det projekt. 

Helene er oprindeligt uddannet cand.mag og eksamineret turistfører.

Men hun havde lyst til et fagligt skifte – og ledte efter det drømmejob, som hun ville kunne finde spændende resten af livet. I sin søgen faldt hun over Hormonterapeut Uddannelsen ved Institut for Komplementær Hormonterapi. Og dét gav bare mening. 

Men hvordan er det at studere, ved siden af arbejde, når man ikke har en sundhedsfaglig baggrund? 

“Efter i et sykke tid at have undersøgt forskellige muligheder for et arbejdsmæssigt sporskifte, faldt jeg over uddannelsen til Komplementær Hormonterapeut™️. 

Jeg følte med det samme, at her var en unik mulighed for at beskæftige mig med noget vildt spændende, som jeg er overbevist om vil have min store interesse resten af livet. 

Det holistiske udgangspunkt og kombinationen af indsigt i såvel konventionel som alternativ behandling tiltaler mig meget. 

Jeg synes, det vil være utrolig meningsfyldt på baggrund heraf, efterfølgende at arbejde med at inspirere og hjælpe andre til en bedre livskvalitet. Jeg har en gammel drøm om at blive selvstændig, og mit mål er at åbne min egen klinik, når jeg har afsluttet uddannelsen. 

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. og eksamineret turistfører og har arbejdet som udnerviser og guide i mange år. Bl.a. har jeg undervis på politiskilen og vist gæster rundt på det smukke og eventyrlige Rosenborg Slot. 

Pt. arbejder jeg som receptionist hos Ungdommens Røde Kors, som arbejder for en af verdens bedste sager – nemlig på forskellig vis at hjælpe børn og unge, der befinder sig i en udsat situation. 

Jeg er sidst i fyrrene, har mand og børn – og er uden sundhedsfaglig baggrund. Dette gav da også anledning til nogle overvejelser om, hvorvidt uddannelsen nu virkelig gav mening. Og om den kunne lade sig gøre for mig og hænge tidsmæssigt sammen.

Da jeg ikke har relevant forudgående uddannelse, læser jeg sideløbende anatomi, fysiologi og patologi eksternt. Jeg har nu bestået de første 2 af de i alt 4 eksaminer på dette sideløbende kursus – som er en forudsætning for at jeg kan blive lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️. Og det er jo dét jeg vil. 

Der er ingen tvivl om at det til tider er rigtig hårdt, og at jeg har travlt. Men jeg oplever, at det giver mening og kan hænge sammen. Det er så interessant, udviklende og det hele værd! 

Undervisningen foregår primært online, og det fungerer rigtig fint. Det giver mig som studerende, først og fremmest, stor fleksibilitet i forhold til placeringen af min studietid – hvilket er guld værd for mig. 

Caroline er sindsygt dygtig og inspirerende, og der er rig mulighed for sparring og kontakt med hende og mine medstuderende på vores store online forum og via mails. 

Det online suppleres med undervisning på livedage, hvor vi ses ansigt til ansigt. Og det er virkelig godt at have den mulighed på uddannelsen også. 

Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen til Komplementær Hormonterapeut™️ – den er helt fantastisk! ”

– Helene, HTU hold 1

“Sundhed har altid interesseret mig. Jeg brænder for at få kroppen i balance ved at finde årsagen til ubalancen”

Tanja er oprindeligt uddannet bioanalytiker. Og har brugt år på at suge til sig af viden om sundhed – ernæring, motion, søvn og meget mere.

Men noget manglede og Tanja drømte om at blive alternativ behandler. Hun vidste bare ikke hvilken uddannelse hun skulle vælge. Før hun stødte på Hormonterapeut Uddannelsen. 

Nu læser hun til Komplementær Hormonterapeut™️ og glæder sig til at blive færdig til september 2017. 

Hvorfor valgte du Hormonterapeut Uddannelsen på Institut for Komplementær Hormonterapi, frem for andre uddannelser? 

“Sundhed har altid interesseret mig.

Først som min uddannelse som bioanalytiker. Og senere hen på det alternative plan. Jeg brænder for naturlig sunhed og at få kroppen i balance ved at finde årsagen til ubalancen.

I mange år har jeg læst om sundhed, deltaget i forskellige forløb og læst et hav af bøger om ernæring, motion, søvn, livsglæde og brugt rigtig mange penge på vitaminer i min lokale helsebutik.

Jeg har længe drømt om at blive alternativ behandler, men har ikke før følt at jeg havde fundet den rette vej.
Før jeg faldt over Caroline Fibæks uddannelse som Komplementær Hormonterapeut™️. 

Komplementær Hormonterapi synes jeg er spændende, fordi man ser på hele mennesket og fordi jeg lærer en masse om, hvordan jeg får mine kommende klienter i fysisk, psykisk og biologisk balance på en naturlig måde.

Det der tiltaler mig rigtig meget er, at vi også lærer noget om almen medicin. Således kan jeg hjælpe de klienter, der kommer fra det almindelige sygevæsen bedst muligt – fordi jeg ved noget om det hele.”

 

Hvordan er uddannelsen at gå på? Og hvad glæder du dig mest til? 

“Carolines uddannelse er meget struktureret.

Der er altid hjælp at hente hos hende eller de medstuderende, hvis der er noget jeg ikke forstår.

Det rigtig gode er, at vi studerende får lov til at tage klienter under supervision fra Caroline i løbet af uddannelsens praktik. Og vi får derved øvet os rigtig meget, inden vi står på egne ben som Komplementære Hormonterapeuter™️.
Det glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med. Så teorien bliver kombineret med praksis.

Personligt bruger jeg ca. 10-15 timer om ugen på uddannelsen og har en ugentlig fridag, som jeg har dedikeret til at læse eller skrive opgave.

Modulerne er tilrettelagt, så jeg kan se hvad der kommer i nærmere fremtid. Det giver et rigtig godt overblik over uddannelsen.

Generelt afleverer jeg mine opgaver til tiden. Men sker der noget uforudset, så er der stor forståelse for det i teamet, og Caroline og mine medstuderende er gode til alligevel at svare på spørgsmål der måtte være løbende til tidligere moduler.

Dertil er der livedage, hvor man også møder sine medstuderende. Det sker en gang om måneden. Så selv om studiet er et onlinestudie, så har man stadig følelsen af at gå i en klasse med føllesskab mv. ”

 

Hvad vil du gerne bruge uddannelsen til, efter en veloverstået eksamen? 

“Caroline er en meget kompetent behandler, som jeg ser op til.
Hun har meget viden, som hun brænder for at kunne give videre, og hun er altid opdateret med den sidste nye viden. 

Mit mål er at blive lige så dygtig en dag og kunne hjælpe klienter tilbage i balance. 

Mit store interesseområde er stress. 

Vores samfund er bygget op omkring travlhed, deadlines og at kunne præstere det ypperste hele tiden. Det er skruen uden ende. 

Jeg vil gerne kunne hjælpe mine klienter ud af hverdagens hamsterhjul, blive mere glade og lytte til hvad deres krop fortæller dem. 

Jeg har selv prøvet det på egen krop, og jeg håber at den viden jeg erhverver mig via uddannelsen og egne erfaringer kan hjælpe andre mennesker med at få det bedre.”

– Tanja Bengaard, HTU hold 1

Nysgerrighed og lysten til at forstå hormonelle ubalancer giver Marianne en mulighed for at hjælpe sine klienter på en helt ny måde i fremtiden.

Marianne arbejder fuld tid som privatpraktiserende psykolog.

Hun havde selv deltaget på onlineforløbet NydelsesKuren og senere også på HormonKuren. Her var hendes lyst til at forstå hormonerne og deres betydning i kroppen, sammenspillet mellem psyken og kroppen, og hendes klienters symptomer blevet vagt.

Nu er hun i fuld gang med at uddanne sig til Komplementær Hormonterapeut™️, og til september 2017 bliver hun – efter en veloverstået eksamen – lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️. Klar til at hjælpe sine klienter på en helt ny måde.

“Jeg har fuldtidsarbejde som privatpraktiserende psykolog ved siden af studiet i Komplementær Hormonterapi.

Det er til tider lidt presset tidsmæssigt, men opvejes fuldt af, at uddannelsen er dybt inspirerende og meget systematisk, yderst veldisponeret og fantastisk fagligt givende.

Jeg tilmeldte mig uddannelsen, fordi NydelsesKuren og HormonKuren gjorde mig nysgerrig på tilbundsgående at forstå de sygdomsfremkaldende faktorer bag især kvinders følsomhed overfor kronisk stress.

Via NydelsesKuren og senere HormonKuren blev jeg opmærksom på, at mange af mine kvindelige klienter led af hormonelle ubalancer – især foranlediget af længerevarende stressbelastninger.

Uddannelsen som Komplementær Hormonterapeut™️ giver mig mulighed for, efter endt uddannelse at arbejde holistisk med kronisk stress og udbrændthed.

På den måde, at jeg ved siden af mine psykologfaglige interventioner og følelsesmæssigt eksplorative arbejde, kan hjælpe med til en kropslig heling og reducering af sygdomsfremkaldende faktorer i livsstil og ernæring.

Og dermed hjælpe til en sundere og mere afbalanceret livskvalitet – psykisk og fysisk.”

– Marinne Kristensen, HTU hold 1

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

“At starte på Hormonterapeut Uddannelsen, er det bedste valg jeg længe har truffet!”

I dag skal du møde Stine!

Stine er super skøn, uddannet jordemoder og studerende på Hormonterpeut Uddannelsens hold 1.

Til september 2017, bliver hun og hendes medstuderende færdiguddannede lægeeksaminerede Komplementære Hormonterapeuter™️, efter en veloverstået mundtlig eksamen.

” At starte på Hormonterapeut Uddannelsen er det bedste valg jeg længe har truffet!

Uddannelsen giver mig rige muligheder for personlig og faglig udvikling.

Jeg har længe været på jagt efter en efteruddannelse, som jeg kan kombinere med mit nuværende job som jordemoder, og da jeg blev gjort opmærksom på Hormonterapeut Uddannelsen, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at det er uddannelsen jeg har ledt efter.

Dette får jeg dagligt bekræftet. Dels gennem den brede nye viden jeg erhverver mig, og dels fordi teorien så fint udbygger de teorier, jeg allerede arbejder ud fra.

Som færdig Komplementær Hormonterapeut™️, er min drøm at starte egen klinik med speciale i kvindesygdomme. Og jeg håber således at kunne hjælpe en masse kvinder ud af intertilitet, PMS, hedeture etc.

Opbygningen af uddannelsen gør det muligt for mig at studere ved siden af fuldtidsarbejde og livet i en småbørnsfamilie.

Det kræver prioritering og planlægning, men på Hormonterapeut Uddannelsen kan jeg læse, når det passer ind i min dagligdag og fleksible afleveringsfrister for opgaver, gør studieliget fri for stress og jag.

Sidst, men ikke mindst, så er det en sand fornøjelse at møde så dedikerede undervisere, som det er tilfældet på Hormonterapeut Uddannelsen.

– Stine, HTU hold 1

“Carolines Hormonterapeut Uddannelse var det helt rigtige valg!”

I dag skal du møde Anja Nøddebo, som læser til Komplementær Hormonterapeut™️ på Hormonterapeut Uddannelsens hold 1. 

Hun bliver færdig til september 2017 – og glæder sig enormt meget til sit kommende nye arbejdsområde. 

Men hvad fik hende til at vælge uddannelsen? 

” I min hverdag som massør, coach, personlig træner og pilates instruktør møder jeg en masse mennesker, som hver især har deres små eller store problemer med kroppen – men ikke kun mekanisk, også mentalt.

De sidste 13 år har jeg løbende taget uddannelser for at lære mere om kroppen. Både på det mekaniske/anatomiske plan, men også på det psykiske plan.

Da jeg interesserer mig meget for hele kroppen og alle dens finurlige måder at arbejde på, har jeg altid opsøgt viden fra forskellige steder. 

Der er mange af mine klienter, som har hormonelle ubalancer og forskellig art – og jeg har prøvet så godt jeg kunne, at hjælpe, men har følte at jeg manglede en mere professionel viden om emnet. 

Derfor havde jeg i et godt stykke tid tænkt, at der dog måtte findes en uddannelse, der gør at jeg lige kan få mere viden omkring dette. 

En dag, da jeg åbnede facebook, dukkede et opslag fra Caroline Fibæk op. Det handlede om hendes dengang helt nye uddannelse til Komplementær Hormonterapeut™️. 

Selv inden jeg læste mere, kunne jeg mærke at dette var det helt rigtige for mig. 

Jeg læste opslaget, og blev bekræftet i at denne uddannelse måtte jeg bare starte på. Så dét gjorde jeg! 

At Caroline har en speciallæge med i uddannelsen, gjorde en forskel, det det skaber en fantastisk sammenhæng, og et fungerende samarbejde mellem det almene og mere holistiske arbejde. 

Uddannelsen, som både indeholder nyeste viden om hormoner, træning, kost, urter og ikke mindst, hvor meget psyken spiller ind, kunne ikke være mere rigtig for mig. 

Caroline er en fantastisk formidler og har en kæmpe viden fra egen uddannelse, bl.a. fra USA, som jeg og mine medstuderende er taknemmelige for, at hun løbende gør os ajour med. 

Trods at studiet er online (vi mødes fysisk 1 dag om månenden), formår Caroline at gøre uddannelsen og undervisningen unik og så spændende, at bøgerne er svære at lægge fra sig.” 

– Anja Nøddebo, HTU hold 1

Er du interesseret i at læse til lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

SAMMENSÆT DIN UDDANNELSE HER >>

HTU 2

Skal vi følges på instagram?

@institut_hormonterapi

Screenshot 2022-02-21 at 23.16.34