Undervisere

Caroline Fibæk

Caroline Fibæk

Primær underviser │ Naturopath i Biologisk Medicin og Komplementær Hormonterapeut™.

Caroline følger dig tæt under hele uddannelsen og superviserer din praktik.
Caroline er uddannet naturopath og har de sidste 10 år+ hjulpet tusindevis af kvinder med hormonelle ubalancer og infertilitet i egen klinik og gennem sine online forløb.

Caroline er desuden uddannet i Functional Medicin i USA og medlem af IHS (International Hormone Society) og WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine).

STINE FÜRST

STINE FÜRST

Speciallæge i gynækologi og obstetrik

Underviser i konventionel fertilitetsbehandling og bioidentiske hormoner.
Censor til uddannelsens eksamen.

Stine Fürst er læge fra Københavns Universitet i 1998. Hun er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik – med særlig interesse i infertilitet. Stine har haft privat praksis siden 2010.

ANNE CATHERINE FÆRGEMANN

ANNE CATHERINE FÆRGEMANN

Klinisk diætist og Master of Science i Nutritional Medicine. Clinical Director hos Nordic Clinic

Anne Catherine er uddannet klinisk diætist fra Århus Universitet 2001. Hun har desuden en Master i Nutritional Medicine fra Surrey University i England, med speciale i irritabel tyktarm (IBS).

Hun er forfatter til bøgerne “Sund nu – afgiftning af krop og sjæl” og “Er det noget du har spist?”. Hun har arbejdet på Rigshospitalet med specialerne: anoreksi, diabetes, hjerte-karsygdomme og mave-tarm-sygdomme. Anne Catherine har yderligere specialiseret sig i Functional Medicine med fokus på ernæring og brugen af laboratorieanalyser i forhold til fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, hormonelle forstyrrelser, autisme, infektoner, træthed m.m.

UMAHRO CADOGAN

UMAHRO CADOGAN

CEO, Umahro ApS

Umahro er uddannet ved og underviser for The Institute for Functional Medicine USA og var en af fagredaktørerne på ‘The Textbook of Functional Medicine. Umahro har tidligere været Adjunct Professor i Nutrition and Functional Medicine ved det amerikanske universitet University of Western States i Portland. Han underviser sundhedsfagligt personale i DNA og genetik i hele verden og er den ene af værterne og eksperterne i TV-programmet “Kan man spise sig rask?” på TV2. 

LISE BØGSTED

LISE BØGSTED

Civilingeniør i kemi, diplom i ernæring og sundhed, certificeret kostvejleder & coach og Komplementær Hormonterapeut™

Lise underviser i biokemi, ernæring, stofskifte, immunologi og biotransformation. Hun er uddannet Civilingeniør i kemi i 1998, og tog diplom i ernæring og sundhed i 2015. Dertil er hun uddannet Komplementær Hormonterapeut™ 2017 og certificeret kostvejleder & coach.

Lise har egen klinik i Roskilde, hvor hun hjælper klienter med hormonelle ubalancer. Lise er også rådgiver på onlineforløbet HormonKuren.dk. Lise har erfaring med ledelse, undervisning og coaching fra sit tidligere erhverv som leder og senior projektleder. Lise har 3 piger, og har personlig erfaring med stress, depression og udbrændthed. Personligt og fagligt er Lises særlige kompetence: sammenhængen mellem krop og sind, og betydning af kost, søvn og stress lindring for det gode liv med energi, lyst og et godt helbred.

CHRISTINE KJÆR

CHRISTINE KJÆR

Komplementær Hormonterapeut™ og sexolog.

Christine er lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™ og sexolog. Indenfor disse fagområder har hun valgt at specialisere sig i kvinders hormonsystem og lav libido (nedsat sexlyst). Hun har en stor passion for at skabe balance i krop og sind og synes, det er interessant, hvordan kroppen kan genskabe sig selv gennem de rette midler.

Denne passion, har længe fulgt hende, da jeg på egen krop har været gennem alt fra stress, kronisk akne, hårtab, meget lav libido, infektioner osv. Christine har i sit arbejde fokus på, hvor essentielt det er at leve i en sund og vibrerende krop, og hvilken betydning det har for dig og dit liv. Når kroppen og sjælen er fyldt med lyst og passion, går du også til verden med en helt anden styrke. Det er ud fra denne tankegang hun varetager undervisning på uddannelsen om sexologi og libido.

ANNA BOGDANOVA

ANNA BOGDANOVA

Uddannet BSc, Medejer af Uimodståelig og træningsstudiet Kål og Kugler

Anna underviser på uddannelsen i sammenhængen mellem hormoner, vægttab og træning. Hun er specialist i fysiske forandringsprocesser.

Hun er uddannet i psykologi, forandringsprocesser og læring fra CBS, og har efterfølgende videreuddannet sig inden for træningsfysiologi, ernæringscoaching med speciale i sports- og træningsernæring, moderne smerteteori, fysiologi, bevægelsesterapi og stressrådgivning. Hun er forfatter af bøgerne ”Skyhøj Forbrænding”, ”Veldrejet” og ”SMERTEFRI- Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen”.

Hun har hjulpet over 15.000 kvinder til en stærk, stressfri, smertefri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning – som de holder fast i år efter år.

CAROLINA BJÖRK

CAROLINA BJÖRK

Mentor og coach

Carolina underviser på uddannelsens sidste modul som businessmentor. Her hjælper hun dig med at skrue din forretning sammen, så du ikke kan undgå at få succes som terapeut.

Carolina Björk er mentor og coach med over 10 års erfaring i kommunikation, personlig udvikling, branding og markedsføring. Hun har bl.a. bygget 3 forskellige virksomheder op fra bunden. Derudover er hun mor til 3 drenge med krudt i bagen og elsker skoven og hjemmedyrkede grøntsager.

TANJA ESKILDSEN

TANJA ESKILDSEN

Stifter og Uddannelsesleder på Holistisk Hudterapeut Uddannelsen, Stud. Phytoterapeut hos Urteskolen.

Tanja underviser til daglig i Hudplejefremstilling, “Din Holistiske Beautybox”, Beauty Biz og Skin & Botanical prescriptions på Holistisk Hudterapeut Uddannelsen. 

På Hormonterapeut Uddannelsen underviser hun sammen med mig, på uddannelsens nyeste modul om Hudterapi. 

Her afholder Tanja og jeg i samarbejde en teoretisk og praktisk workshop i Hormonterapeutiske salver mm. til hormonel hud. 

 

MICHA GRØN

MICHA GRØN

Fysioterapeut, B.A. 2003. Urologisk gynækologisk obstetrisk fysioterapeut (urogynobs).

Micha Grøn arbejder med diagnostisering og behandling af bækkenet og bækkenbunden. 

Hun er særligt interesseret i at behandle infertilitet gennem fysioterapeutiske metider og laserterapi. 

Hun har uddannet sig specifikt indenfor dette felt, som benævnes “Manuel fertilitetsbehandling”, og som bygger på de anerkendte metider til at fremme fertilitet manuelt, kombineret med sin faglige baggrund som urogynobs fysioterapeut og mangeårige erfaring inden for almen fysioterapi. 

Micha underviser på uddannelsens modul 14, i den manuelle fertilitetsbehandling. Bl.a. underviser hun i en særlig form for bækkenbundstræning, som er fantastisk til underlivssmerter, menstruationssmerter, forhindring af inflammation i underlivet, inkontinens mm. 

LINE RODSTEN

LINE RODSTEN

Psykoterapeut og konfliktvejleder

Line er uddannet psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut, Konfliktvejleder fra Center for Konfliktløsning, Cand.pæd. i pædagogisk antropologi fra Aarhus Universitet og Folkeskolelærer (indenfor specialundervisningsområdet).

Hun driver egen klinik som psykoterapeut og konfliktvejleder, og arbejder ud fra en oplevelsesorienteret tilgang, hvor hver session tager afsæt i dét klienten bringer ind i rummet lige NU og HER – tanker, følelser, oplevelser, erindringer, drømme.

På Hormonterapeut Uddannelsen underviser Line i sammenhængen mellem sind og krop, samt i klientpsykologi.