Undervisere

CAROLINE FIBÆK

CAROLINE FIBÆK

Naturopath i Biologisk Medicin og Komplementær Hormonterapeut.

Primær underviser. Caroline følger dig tæt under hele uddannelsen og superviserer din praktik.

Caroline er uddannet naturopath og har de sidste 10 år hjulpet tusindevis af kvinder med hormonelle ubalancer og infertilitet i egen klinik og gennem sine online forløb.

Caroline er desuden uddannet i Functional Medicin i USA og medlem af IHS (International Hormone Society) og WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine).

STINE FÜRST

STINE FÜRST

Speciallæge i gynækologi og obstetrik

Stine Fürst er læge fra Københavns Universitet i 1998. Uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik – med særlig interesse i infertilitet. Stine har haft privat praksis siden 2010.

Læs mere om Stine HER.

ANNE CATHERINE FÆRGEMANN

ANNE CATHERINE FÆRGEMANN

Klinisk diætist og Master of Science i Nutritional Medicine

Uddannet klinisk diætist fra Århus Universitet 2001. Har desuden en Master i Nutritional Medicine fra Surrey University i England, med speciale i irritabel tyktarm (IBS). Hun er forfatter til bøgerne “Sund nu – afgiftning af krop og sjæl” og “Er det noget du har spist?”. Hun har arbejdet på Rigshospitalet med specialerne: anoreksi, diabetes, hjerte-karsygdomme og mave-tarm-sygdomme.

Anne Catherine har yderligere specialiseret sig i Functional Medicine med fokus på ernæring og brugen af laboratorieanalyser i forhold til fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, hormonelle forstyrrelser, autisme, infektoner, træthed m.m.

Anne Catherine er Clinical Director hos Nordic Clinic.

Anne Catherine underviser på Endokrinologisk Ernæring, del 3 om tarmsystemet.

UMAHRO CADOGAN

UMAHRO CADOGAN

Umahro er uddannet ved og underviser for The Institute for Functional Medicine USA og var en af fagredaktørerne på ‘The Textbook of Functional Medicine

Umahro har tidligere været Adjunct Professor i Nutrition and Functional Medicine ved det amerikanske universitet University of Western States i Portland.

Han underviser sundhedsfagligt personale i DNA og genetik i hele verden og er den ene af værterne og eksperterne i TV-programmet “Kan man spise sig rask?” på TV2.

Umahro skal undervise i genetik, epigenetik og nutrigenomics.

STINE ROSENDAHL NORDESTGAARD

STINE ROSENDAHL NORDESTGAARD

Jordemoder og komplementær hormonterapeut

Stine er uddannet jordemoder i 2009 og har siden arbejdet på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, på både svangre- og fødeafdeling, samt barselsklinik og jordemoderkonsultation. Stine har under uddannelsen til komplementær hormonterapeut specialiseret sig i infertilitet og den naturlige tilgang til behandlingen af barnløse par.

Stine er mor til 3 og vender tilbage fra barsel i februar 2018, hvor hun varetager undervisningen på modul 14 og 15.

LISE BRØKNER BØGSTED

LISE BRØKNER BØGSTED

Civilingeniør i kemi, diplom i ernæring og sundhed, certificeret kostvejleder & coach, komplementær hormonterapeut

Underviser i biokemi, ernæring, stofskifte, immunologi og biotransformation.

Uddannet Civilingeniør i kemi i 1998. Uddannet diplom i ernæring og sundhed i 2015. Uddannet komplementær hormonterapeut 2017. Certificeret kostvejleder & coach.

Lise har egen klinik i Holbæk og på Skype, hvor hun hjælper klienter med hormonelle ubalancer. Lise er også rådgiver på online forløbet HormonKuren.dk.

Lise har erfaring med ledelse, undervisning og coaching fra sit tidligere erhverv som leder og senior projektleder. Lise har 3 piger, og har personlig erfaring med stress, depression og udbrændthed. Personligt og fagligt er Lises særlige kompetence sammenhængen mellem krop og sind, og betydning af kost, søvn og stress lindring for det gode liv med energi, lyst og et godt helbred.

På Institut for Komplementær Hormonterapi underviser Lise i biokemi, ernæring, stofskifte, immunologi og biotransformation.

Læs mere om Lise her: http://www.liseboegsted.dk/

TANJA BENGAARD

TANJA BENGAARD

Bioanalytiker og Komplementær Hormonterapeut

Uddannet og autoriseret Bioanalytiker siden 2006 og hun har siden hen videreuddannet sig til Komplementær Hormonterapeut hvor hun blev færdig i 2017. I dag har hun egen klinik i Roskilde.

I sin tid som bioanalytiker har hun har arbejdet på flere laboratorier i Region Sjælland under specialerne klinisk immunologi og klinisk biokemi. Som bioanalytiker har hun speciale i at udføre, kvalitetssikre, formidle og fortolke biomedicinske analyser i laboratoriemedicinske såvel som tværprofessionelle sammenhænge.

Tanja Bengaard underviser i laboratorieanalyser og endokrinologi (insulin) på Hormonterapeutuddannelsen.

ANNA BOGDANOVA

ANNA BOGDANOVA

Specialist i fysiske forandringsprocesser, BSc.

Gæsteunderviser i hormoner, vægttab og træning.

Særlig ekspertise inden for træningsprogrammering & -endokrinologi, samt anvendt neurologi og smerte- og stresslindring.

Har hjulpet over 15.000 kvinder til en stærk, stressfri, smertefri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning – som de holder fast i år efter år.

Læs mere om Anna her: http://annabogdanova.dk/

CAROLINA BJÖRK

CAROLINA BJÖRK

Mentor og Coach

Gæsteunderviser og businessmentor – hjælper dig med at skrue din forretning sammen, så du ikke kan undgå at få succes som terapeut.

Carolina Björk er mentor og coach har 10 års erfaring i kommunikation, personlig udvikling, branding og markedsføring og har bygget 3 forskellige virksomheder op fra bunden. Derudover er hun mor til 3 drenge med krudt i bagen og elsker skoven og hjemmedyrkede grøntsager.

Læs mere her: http://carolinabjork.com/

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 3 øvrige tilmeldte

Institut for Komplementær Hormonterapi
Slotsgade 2,
Vallø slot
4600 køge
Mail: info@hormonterapeut.nu
Tlf: 22255111
© 2018 Caroline Fibæk