Derfor læser Lise, der er kemi-ingeniør, til hormonterapeut

I dag skal du møde topseje Lise. Hun er oprindeligt kemiingeniør og har også en uddannelse indenfor ernæring og sundhed. Nu studerer hun videre til Komplementær Hormonterapeut. Hør Lise fortælle hvorfor hun har valgt at studere til Hormonterapeut, og hvordan det er. Hun siger fx:

“Det jeg manglede i de uddannelser, jeg har haft indtil videre, det var at kigge på den samlede helhed omkring et menneske. Hvad er det, der gør, at vi kan komme i ubalance? Eller mht. sygdomme, mere i forhold til: Hvordan er det, vi bliver påvirket i forhold til livsstil, kost, sind, motion, psykisk velvære, søvn? Og det giver den Komplementære HormonTerapeut uddannelse. Den giver den hele forklaring og vinkling af: Hvordan er det, at krop og sind påvirker hinanden? Den favner den brede tilgang til det enkelte menneske, til vores fysiologi, til vores psykologi, vores sygdom og vores trivsel eller balance / ubalance. Og det synes jeg er ganske fantastisk og ganske enestående.”

Hun fortæller også, hvad hun vil bruge uddannelsen til efterfølgende:

“Det kan ske for os alle sammen, at vi kommer med et ben i grøften, eller bliver syge, eller mister vores energi eller bliver enormt trætte. Og der er rigtig mange gode måder at komme tilbage til et godt liv – uden at bruge medicin, men ved at kigge på kosten, søvn, ved at kigge på vores stress eller reducere stress hellere. Så det er dét, jeg som selvstændig vil gå ud og tilbyde folk bagefter. Samtidig med at jeg godt kan lide at undervise. Så jeg vil gå ud og lave en masse undervisning, hvor folk har mulighed for at dykke mere ned i at få viden om: Hvordan er det, at kroppen selv hænger sammen, og hvad kan vi selv gøre for at komme i balance?”.

Mangler du hormonterapien i dit virke som behandler? Mød Maj-Britt

I dag skal du møde Maj-Britt Lassen. 

Hun er en af mine studerende, som startede på HormonTerapeut uddannelsen i oktober sidste år. 

Hun er psykomotorisk terapeut og har de sidste mange år arbejdet med mennesker med både psykiske og fysiske sygdomme.

Maj-Britt syntes, der manglede noget i det etablerede sundhedsvæsen – og derfor blev hun interesseret i hormonterapien og tilmeldte sig uddannelsen til Komplementær Hormonterapeut. Uddannelsen skal støtte op om hendes nuværende virke og give hende flere redskaber.

Men.

Maj-Britt lægger ikke skjul på, at det ikke altid er nemt at læse til hormonterapeut. Der er meget læsestof, og det kræver struktur.

Og det er der faktisk en god grund til. Tanken med uddannelsen var netop, at et højt fagligt niveau skulle være det bærende element. Hormonterapeuter skal være blandt de allerbedste behandlere i hele Norden. Så ambitionsniveauet er højt.

Hør hele interviewet med Maj-Britt (Video på 1.53 min.)

Føler du også, at hormonterapien kunne støtte op om dit nuværende job eller gøre dig til en endnu bedre behandler?

Og er du klar til at blive udfordret fagligt, så du kan blive blandt de allerbedste?

Så læs alt om HormonTerapeut uddannelsen her og ansøg om en afklarende samtale her.

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 9 øvrige tilmeldte

Institut for Komplementær Hormonterapi
Slotsgade 2,
Vallø slot
4600 køge
Mail: info@hormonterapeut.nu
Tlf: 22255111
© 2018 Caroline Fibæk