Der er så mange, der tror, det er for sent at lave et radikalt karriereskifte. Men hvem siger det?

Hvis du er en af dem, der tror, det er for sent – så læs lige Helenes historie.

Helene er i slutningen af 40’erne og er med på hold 1 af Hormonterapeut uddannelsen. Dét synes jeg er sejt!

Og hun er langt fra den eneste.

De studerende på min uddannelse tæller bl.a. også en skuespiller, en folkeskolelærer, en musiker, en performance kunstner m.fl.

Men tilbage til Helene, der fortæller hvordan det er at læse til Hormonterapeut, og hvorfor hun sprang ud i det.

“Efter i et stykke tid at have undersøgt forskellige muligheder for et arbejdsmæssigt sporskifte faldt jeg over uddannelsen til Komplementær HormonTerapeut. Jeg følte med det samme, at her var en unik mulighed for at beskæftige mig med noget vildt spændende, som jeg er overbevist om vil have min store interesse resten af livet.

Det holistiske udgangspunkt og kombinationen af indsigt i såvel konventionel som alternativ behandling tiltaler mig meget. Jeg synes, det vil være utrolig meningsfuldt på baggrund heraf efterfølgende at arbejde med at inspirere og hjælpe andre til en bedre livskvalitet. Jeg har en gammel drøm om at blive selvstændig, og mit mål er at åbne min egen klinik, når jeg har afsluttet uddannelsen.

Jeg er oprindelig uddannet cand.mag. og eksamineret turistfører og har arbejdet som underviser og guide i mange år. Bl.a. har jeg undervist på Politiskolen og vist gæster rundt på det smukke og eventyrlige Rosenborg Slot.

På nuværende tidspunkt er jeg ansat som receptionist hos super seje Ungdommens Røde Kors, som arbejder for en af verdens bedste sager, nemlig på forskellig vis at hjælpe børn og unge, der befinder sig i en udsat situation.

Jeg er sidst i fyrrene, har mand og barn – og er uden sundhedsfaglig baggrund. Dette gav da også anledning til nogle overvejelser om, hvorvidt uddannelsen nu virkelig gav mening, kunne lade sig gøre og tidsmæssigt hænge sammen for mig.

Da jeg ikke har relevant forudgående uddannelse, læser jeg sideløbende anatomi, fysiologi og patologi eksternt. Jeg har nu bestået de første to af de i alt fire eksaminer, som er en forudsætning for, at jeg kan blive Certificeret Komplementær HormonTerapeut. Og det er jo det, jeg vil.

Ingen tvivl om, at det er hårdt, og at jeg har rigtig travlt. Men jeg oplever, at det giver mening og kan hænge sammen. Det er så interessant, udviklende og det hele værd!

Undervisningen foregår jo primært online (med en månedlig mødedag), og det fungerer rigtig fint. Det giver mig som studerende først og fremmest stor fleksibilitet i forhold til placering af min studietid, hvilket er guld værd for mig. Caroline er sindssygt dygtig og inspirerende, og er der rig mulighed for sparring og kontakt med hende og medstuderende på vores online forum og via mails. Det var dog også virkelig godt at møde alle på vores internat i april.

Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen til Komplementær HormonTerapeut – den er helt fantastisk!”

– Helene Transe Rasmussen, cand. mag.

Tør du også kaste dig ud i det?

Der er nu kun 5 pladser tilbage på hold 2 der starter til oktober.

Ansøg om en afklarende samtale med mig her, download brochuren og læs hele uddannelsens program.

Inden du ansøger, så se endeligt dette foredrag om Komplementær Hormonterapi:

https://d4lhjnfn8rr1g.cloudfront.net/uploads/asset/file/970317/komplementaer-hormonterapi-foredrag-hd.mp4