iDrømmer du om, at blive Komplementær Hormonterapeut™️?

 

Der er pt. lukket for ansøgninger

  

Du har set informationsvideoen, og vil gerne til optagelsessamtale, så du kan få svar på dine sidste presserende spørgsmål, og finde ud af om uddannelsen er det helt rigtige valg for dig.

 

OBS: Hold 5 bliver sidste hold på uddannelsen.

Efter hold 5 sker der en større omstrukturering af uddannelsen, som genopstår i et nyt format. Det bliver fremover dyrere og kommer til at tage længere tid at opnå titlen lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️

 

Du kommer i gang med din ansøgning her

 

Optagelsessamtalen:

Start med en optagelsessamtale (uforpligtende), hvor vi sammen kan vurdere om Hormonterapeut Uddannelsen er den rigtige for dig.

 

Men først:

Hvis du ikke allerede har set informationsvideoen om uddannelsen, så er det en rigtig god idé at starte med at se den – også inden du ansøger om en optagelsessamtale.

Du finder videoen HER.

 

Du ansøger om en optagelsessamtale, ved at udfylde nedenstående ansøgning, der indeholder en række spørgsmål, vi på Instituttet skal bruge, til at sikre at sammensætningen af uddannelsesholdet bliver optimal.

Når du har udfyldt nedenstående ansøgning vil du blive kontaktet i løbet af 3 hverdage og få et link til booking af din afklarende samtale med Caroline.

Samtalen forpligter dig IKKE til at starte på uddannelsen.

 

Du vil også modtage information om, hvor du kan stille dine konkrete spørgsmål inden optagelsessatalen, således at samtalen kan tage udgangspunkt i din situation og dine spørgsmål.

På baggrund af samtalen, din ansøgning og eksamenspapirer udvælger vi det rette hold til uddannelsen.

Du får efterfølgende en mail fra os, hvis du optages på uddannelsen.

 

Der er pt. lukket for ansøgninger

Institut for
Komplementær Hormonterapi

Slotsgade 5,
Vallø Slot
4600 Køge
Mail: hej@carolinefibaek.dk 
© 2021 Caroline Fibæk ApS