Underviser: Torunn Laksafoss 

Læs anatomi, fysiologi og sygdomslære på Institut for Komplementær Hormonterapi.

Kurset er skabt til dig, der drømmer om at blive Komplementær Hormonterapeut™️, RAB-godkendt som alternativ behandler, eller til dig, der ønsker en grundlæggende forståelse af kroppens opbygning, funktion og de forhold, der gør sig gældende ved sygdomme.

 

Anatomi, fysiologi og sygdomslærer er grundlæggende fag på en lang række uddannelser, som beskæftiger sig med sundhed og behandling; herunder Hormonterapeut Uddannelsen her på Institut for Komplementær Hormonterapi – og en hel vifte af andre uddannelser inden for fysiologi, sygepleje, medicin, akupunktur, zoneterapi, massage og kostvejledning.

Drømmer du om en karriere inden for et af disse områder, er et solidt kendskab til menneskekroppens opbyging et krav.

Med vores kursus i bagagen, vil du have den faglige dybde det kræver at være en grundig og succesfuld behandler – med afsæt i detaljeret forståelse for den menneskelige organismes opbygning og funktion. Det giver derved også en større sikkerhed for de mennesker du behandler.

“Hvad får jeg ud af kurset?”:

Kurset giver dig en grundig forståelse for menneskelig anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Læser du kurset med henblik på studere komplementær hormonterapi hos os (og opnå den beskyttede titel som lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™️), vil du opleve at undervisningen er tilrettelagt sådan, at den passer sammen med Hormonterapeut Uddannelsen. På den måde har vi tænkt dette adgangsgivende kursus ind i den samlede Hormonterapeut Uddannelse.

Det betyder bestemt ikke, at kurset ikke er henvendt til dig, som ikke skal læse videre hos os på Hormonterapeut Uddannelsen.

Vores anatomi, fysiologi og sygdomslærekursus er også lavet til dig, som har ønske om at blive RAB-godkendt, eller ønsker at åbne døren for en hel vifte af uddannelser indenfor den alternative behandling.

 

På kurset vil du få 28 online undervisningsdage, der på fleksibel vis kan tilpasses din (allerede travle) hverdag.

Undervisningen er fordelt over 16 måneder, og er tilpasset undervisningen, livedage og eksamen på Hormonterapeut Uddannelsen. 

 

Du kan se med live eller se en optagelse af undervisningen når det passer dig.

Du får også adgang til et lukket Forum, hvor du kan stille spørgsmål og sparre med dine medstuderende i løbet af kurset. Du kan endda stille spørgsmål i Forum live, mens undervisningen finder sted.

Det er lagt 3 delprøver ind i løbet af dit kursus, som skal sikre, at modulerne forstås bid for bid og fordøjes løbende.

Kurset afsluttes med en afsluttende skriftlig eksamen, med fremmøde. 

Alle delprøver og den afsluttende eksamen er inkl. i prisen. 

 

Kurset gennemgår blandt andet områder som:

  • Celle-og Vævslære
  • Fordøjelsessystemet
  • Nyrer og urinveje
  • Immunsystemet
  • Kredsløbet
  • Bevægelsesapperatet
  • Hormonsystemet
  • Nervesystemet
  • Sanseorganerne

 

Hvordan fungerer onlineundervisningen? 

De fleste, der er eller er ved at blive alternative behandlerer, har rygende travlt. Det ved vi især fra vores mange års erfaring med at uddanne dygtige behandlere på Hormonterapeut Uddannelsen. 

I en sådan hverdag kan det være svært at få palds til at sætte sig på skolebænken igen. 

Netop derfor foregår næsten 100% af dit krusus online – fx hjemme i den egen stue.

 

Al undervisning bliver både livestreamet og optaget fra vores hyggelige undervisningssal og streamingstudie

– som du så kan “træde ind i” fx hjemme fra sofaen. 

 

Kurset består af 28 undervisningsdage á 5 timer (kl 9.00 – 15.00, inkl frokostpause). 

Du kan deltage via livestream mens undervisningen er live. Det giver dig fx mulighed for at stille spørgsmål undervejs i selve undervisningen, via Forum, direkte til underviseren. 

Du kan også deltage ved at se optagelsen af undervisningen, som kommer op efterfølgende, når filen er komprimeret og redigeret. På den måde kan du ligge din undervisning lige præcis, når det passer dig.  

Uanset hvordan du vælger at deltage, så kan du bruge Forum til at stille spørgsmål og sparre med både underviser og dine medstuderende. 

 

Kursets omfang: 

Kurset består af 28 undervisningsdage inkl repitationsundervisning.

Dertil kommer 3 online delprøver og den afsluttende, skriftlige eksamen. 

 

Kurset starter 6.marts 2020, hvor læseplan mm. for modul 1 frigives online. 

Første undervisningsdage ligger den 13.marts 2020. (Husk at du også kan se en optagelse af undervisningen, hvis du ikke kan være med på selve dagen) 

Eksamen ligger den 18.juni 2021 og er med fysisk fremmøde. 

Hent kursets fulde program, inkl alle undervisningsdatoer mm HER >>

OBS: Det forventes, at du som studreende på kurset er aktiv,  samt at studiet er fuldført indenfor 16 måneder. 
Har du – pga. særlige omstændigheder – brug for længere tid, kan du søge dispensation skriftligt til admin@hormonterapeut.dk. Dette kan medføre administrative gebyrer, fx. i forbindelse med afholdelse af sygeeksamen mm.  

Betaling ved tilmeldinger er bindende – også ved ratebetalingsløsningerne. 

Pensum: 

Pensum til kurset er: 

– 3. udgave af Keld Bruun-Jensens “Anatomi og fysiologi 1” 

– 3. udgave af Keld Brunn-Jensens “Anatomi og fysiologi 2” 

– 3. udgave af Keld Bruun-Jensens “Sygdomslære på en anden måde”

 OBS: Pensum er ikke inkluderet i kursusprisen. 

 

Eksamen:  

Eksamen er den 18.juni 2021. 

Selvom du deltager i kurset hjemme fra din egen stue kræver din afsluttende eksamen dog fysisk tilstedeværelse.

Her vil du blive inviteret ind i de smukke omgivelser på Institut for Komplementær Hormonterapi ved Vallø Slot, og sammen med resten af holdet gennemføre til en skriftlig eksamen, som finder sted i vores undervisningssal.  

Efter endt kursusforløb er du i besiddelse af den nødvendige teoretiske viden og du vil kunne give faglig, professionel vejledning som behandler. 

Eksamen i kurset er desuden adgangsgivende for den afsluttende eksamen på Hormonterapeut Uddannelsen. 

NB: Kurset er adgangsgivende for den afsluttende eksamen på Hormonterapeut Uddannelsen, der er vores uddannelse i nutritional medicine og komplementær hormonterapi (Komplementær Hormonterapeut™️).
Har du spørgsmål til dette kursus eller Hormonterapeut Uddannelsen, så skriv til info@hormonterapeut.dk 

 

 

Har du spørgsmål til kurset?

2 + 11 =

Din underviser: 

Gennem dette kursus er du så heldig at blive undervist af dygtige Torunn Laksafoss, som er uddannet Cand.Scient. i biokemi og Biopat. 

Torunn har over 10 års erfaring som underviser i netop disse emsner, og underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære med udgangspunkt i, at alt om kroppen er spændende.

Torunn er oprindelig uddannet i biokemi fra Københavns Universitet i 1998 og blev i 2009 uddannet som Biopat. Hun har siden arbejdet med undervisning i bl.a. ernæring, fedtsyrer og immunforsvar samt haft klienter i egen klinik.

Ud over at undervise, har Torunn egen klinik i Ølby ved Køge, hvor hun især modtager klienter med svære belastninger af forskellig slags. Til behandling af sine klienter indgår der en hel del biokemi – meget gerne det sidste via forskellige biologiske prøver tilsat noget IR thermografi.

At vores krop har nogle utrolige kompetencer har Torunn især erfaret på hjemmefronten, hvor mand samt fire børn fylder meget. Især den ældste datter har givet meget erfaring, da hun er født svært handicappet, hvorfor det at tænke ud af boksen, bare er en del af hverdagen, hvor alle kan trives og udvikles.

Institut for Komplementær Hormonterapi
Slotsgade 2,
Vallø slot
4600 køge
Mail: info@hormonterapeut.nu
Tlf: 22255111
© 2018 Caroline Fibæk