Kære Læser ,

Flere af jer har spurgt, hvordan det er at læse til Komplementær Hormonterapeut, hvor mange timer man bruger om ugen, hvad man kan bruge uddannelsen til og meget mere..

Derfor skal du møde Tanja.

Tanja er med på hold 1 af Hormonterapeut uddannelsen og er uddannet bioanalytiker.

Hør hvorfor Tanja tilmeldte sig uddannelsen, “Sundhed har altid interesseret mig. Først som min uddannelse som bioanalytiker og senere hen på det alternative plan. Jeg brænder for naturlig sundhed og at få kroppen i balance ved at finde årsagen til ubalancen.

“I mange år har jeg læst om sundhed, deltaget i forskellige forløb og læst et hav af bøger om ernæring, motion, søvn, livsglæde og brugt rigtig mange penge på vitaminer i min lokale helsekostbutik.

Jeg har længe drømt om at blive alternativ behandler og har ikke rigtigt fundet den rette før jeg faldt over Caroline Fibæks uddannelse som Hormonterapeut.

Komplementær Hormonterapi synes jeg er spændende fordi man ser på hele mennesket og fordi jeg lærer en masse om hvordan jeg får mine kommende klienter i fysisk, psykisk og biologisk balance på en naturlig måde. Det der tiltalter mig rigtig meget er, at vi også lærer noget om almen medicin. Således kan jeg hjælpe de klienter der kommer fra det almindelige sygevæsen bedst muligt, fordi jeg ved noget om det hele.

Carolines uddannelse er meget struktureret, der er altid hjælp at hente hos hende eller de andre medstuderende, hvis der er noget jeg ikke forstår. Det rigtigt gode er, at vi studerende får lov til at tage klienter under supervision fra Caroline, og vi får derved øvet os rigtig meget, inden vi står på egne ben som Komplementære Hormonterapeuter. Det glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med. Så teori bliver kombineret med praksis.

Caroline er en meget kompetent behandler som jeg ser op til. Hun har meget viden, som hun brænder for at give videre og hun er altid opdateret med den sidste nye viden. Mit mål er at blive lige så dygtig en dag og kunne hjælpe klienter tilbage i balance. Mit store interesseområde er stress. Vores samfund er bygget op omkring travlhed, deadlines og at kunne præstere det ypperset hele tiden. Det er skruen uden ende. Jeg vil gerne kunne hjælpe mine klienter ud af hverdagens hamsterhjul, blive mere glade og lytte til hvad deres krop fortæller dem. Jeg har selv prøvet det på egen krop og jeg håber at den viden jeg erhverver mig via uddannelsen og mine egne erfaringer kan hjælpe andre mennesker til at få det bedre.

Personling bruger jeg ca. 10-15 timer om ugen på uddannelsen og har en ugentlig fridag jeg har dedikeret til at læse eller skrive opgave. Modulerne er tilrettelagt, så jeg kan se hvad der kommer i nærmere fremtid. Caroline og de medstuderende svarer alligevel på de spørgsmål der er. Der bliver også lavet et spørgetime engang om måneden, som også bliver optaget, hvis man ikke har mulighed for at deltage og det nye er, at det bliver live dage, hvor man også møder sine medstuderende ansigt til ansigt.”

– Tanja Bengaard, Bioanalytiker

Vil du have en af de sidste 6 pladser, der er på hold 2 af uddannelsen?

(OBS – 2 af de sidste 6 pladser er reserverede til ansøgere, der er midt i godkendelsesproceduren)

Vi starter til oktober.

Onsdag d. 14. september holder jeg et gratis infomøde centralt i Kbh om uddannelsen.

Der er max plads til 20.

Så hvis du vil høre endnu mere om uddannelsen, så tilmeld dig her.

Det er først til mølle.

Det skal måske tilføjes i nyhedsbrevet, at det er i København kl. 17-19.

Eller ved du allerede, at du bare må med på uddannelsen?

Så ansøg om en afklarende samtale her, hvor du også finder al info om uddannelsen.

Kærlig hilsen,Caroline Fibæk og Institut for Komplementær Hormonterapi